Utor za Graficke kartice

poruka: 5
|
čitano: 2.842
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Utor za Graficke kartice

Mene zanima posto bas neznak oko tog postoje li vise utora za graficke kartice ili su svi isti te kako mogu odrediti koja je vrsta mog utora ? 

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: Utor za Graficke kartice
Phnemonen kaže...

Mene zanima posto bas neznak oko tog postoje li vise utora za graficke kartice ili su svi isti te kako mogu odrediti koja je vrsta mog utora ? 

Imaš AGP i PCIe,pa tako što napišeš na googleu ime tvoje matične i pročitaš specifikacije.

http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-gta-iv-keyacc-win-vista/94045.aspx?page=0&jumpto=1810736&sort=asc&view=flat
15 godina
neaktivan
Re: Utor za Graficke kartice
Phnemonen kaže...

Kako misliš vrste utora? Sada se grafičke stavljaju u pci-expres utor, ako te to zanima. Koju matičku i grafičku imaš?

Kruger
15 godina
neaktivan
Utor za Graficke kartice

PCI - što se grafa tiče, prošlost.

AGP - također prošlost no još uvijek imaš grafa u shopovima, iako u vrlo limitiranom broju.

PCIe - aktualni utor, sve najnovije grafe su kompatibilne sa njim. E tu sad imaš 1.0, 2.0, 2.1.

Koji je utor na tvojoj ploči najlakše ćeš vidjeti u specifikacijama na službenim stranicama proizvođača.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Utor za Graficke kartice

Sve rijeseno shvatio sam ,Hvala decki :D 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice