Upgrade s 8800gt na..?

poruka: 13
|
čitano: 2.264
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Upgrade s 8800gt na..?

Trenutačno imam:

Procesor: DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333)
memorija : Corsair XMS2 CM2X1024-6400 X 4 (4gb)
Grafička kartica NVIDIA GeForce 8800 GT (512 MB)
matična ploča: Gigabyte GA-P35-DS4
Tvrdi disk :
WDC WD1002FAEX-00Z3A0 ATA Device

Planiram se malo igrati (BF3 i slično), trenutačno mi se s ovom grafičkom to i ne radi dobro (20-35 fps, a htio bi imati bar 40 fps na 1680x1050). U koju mi se grafičku isplati uložiti (do oko 1500 kn).

Hvala.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2011 22:13 (beha).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Upgrade s 8800gt na..?

monitor?

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Upgrade s 8800gt na..?
traktorista kaže...

monitor?

Samsung 205BW, rezolucija 1680x1050

14 godina
neaktivan

U istom sam problemu.. Imamo skroz slican config. Sta god da uzmes gusice ga procesor i neces izvlaciti onoliko koliko bi trebao iz graficke, mislim na ove novije naravno :) Tako da nema nam druge nego skupljati za kompletnu novu konfu :)

14 godina
protjeran
Upgrade s 8800gt na..?

Uzmi 6850 ili gtx 460 a ostalo uloži u bolji proc

1 0 hvala 0
16 godina
Upgrade s 8800gt na..?

treba i novi proc

Dirty dosen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
anabolicaa kaže...

U istom sam problemu.. Imamo skroz slican config. Sta god da uzmes gusice ga procesor i neces izvlaciti onoliko koliko bi trebao iz graficke, mislim na ove novije naravno :) Tako da nema nam druge nego skupljati za kompletnu novu konfu :)

Ma neda mi se odjedamput sve novo, svakih par mjeseci koju komponentu, sad bi grafičku, pa možda već oko nove godine SSD, a dalje....

14 godina
protjeran
beha kaže...
anabolicaa kaže...

Ma neda mi se odjedamput sve novo, svakih par mjeseci koju komponentu, sad bi grafičku, pa možda već oko nove godine SSD, a dalje....

Prijatelju tebi se može preporučiti npr. HD6950 ali čemu? Taj proc neće iz nje izvući pola njezine prave snage

15 godina
neaktivan
Volume kaže...

Uzmi 6850 ili gtx 460 a ostalo uloži u bolji proc

gtx 460 1 gb....probaj nac onu OC verziju....i miran si....ps imo sam taj monitor prije 2770 hd-a i na toj rezi ce to sve ljepo radit.

16 godina
Volume kaže...
beha kaže...
anabolicaa kaže...

Prijatelju tebi se može preporučiti npr. HD6950 ali čemu? Taj proc neće iz nje izvući pola njezine prave snage

Pa ako je taj HD6950 best buy, ja to kupim, vjerojatno ide u roku 6-12 mjeseci neki upgrade procesora i matične pa će i to biti iskorišteno...

14 godina
protjeran
beha kaže...

Pa ako je taj HD6950 best buy, ja to kupim, vjerojatno ide u roku 6-12 mjeseci neki upgrade procesora i matične pa će i to biti iskorišteno...

A ti onda napravi po svome, samo tribaš znati da sve dok ne promijeniš proc ta grafička neće imati nikakvog smisla. A 12 mjeseci u it industriji je jednostvano previše da bi to mogao gledati na takav način. Jer za 12 mjeseci 6950 neće biti ništa posebno

15 godina
neaktivan
Upgrade s 8800gt na..?

Uff do tad će već vani bit HD 7000 i GTX 600 serija, rađe onda ostavi te pare i kasnije uzmi sve novo.

Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice