Pozdrav,
imam jedno pitanjce..... unaprijed se ispričavam ukoiko tema postoji, ali ja ju nisam mogla nać... pa ako ima neka me netko ili spoji ili preusmjeri... hvala!
Naime, dobila sam na poklon staro kučište, koje je bilo u vlasništvu curice koja ide u osnovnu školu, tako da je komp bio pun raznih igrica i programčića... e sad, ja bi htjela nanovo instalirat windowse jer nemam pojma da li je koji od tih programa bitan ili nije........ ali uz taj komp nisam dobila nikakav CD sa drajverima.... e sad, frendica mi kaže da mi ne treba nikakav CD nego da mi treba samo cd od windowsa (to imam) a da će mi kad odem na system - hardware - device manager pokazat koji mi drajveri fale i da ih mogu s neta updejtat........samo da mi je pametno skinut drajver za m režnu karticu
Ono što mene muči su slijedeče stvari:
- Nemam nikakve papire od kompa pa niti podatke o računalu, kako da znam koji drajver za mrežnu skinuti?
- Trenutno u device manageru imam žuti uskličnik i kad ga pokušam updejtat, traži me cd - na koji način da updejtam drajver ubuduče sa neta pošto nemam cd ?
unaprijed hvala, i ispričavam se ako sam ponovila temu

pokrenula sam programčić, otišla gore na backup - pa scan - pa kad mi je izlistalo popis sve sam odabrala i dolje u desnom uglu kliknula na backup - onda je kao napravio backup jer je pisalo successfully i nakon toga sam odabrala save, i sejvalo ga je u note pad-u ................... hm, da taj folder cijeli sad stavim na cd il sam nekaj zeznula