Da li šteka MSI R6950??

poruka: 16
|
čitano: 1.685
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Da li šteka MSI R6950??
igram GTA 4 i sve češće mi se slika zna zamutiti, odbljesak svjetala od auta je tako jak da mi cijeli ekran pobijeli, vide se pikseli. i dok igram pes mi se isto znaju pojaviti ogromni pikseli. da li grefička ide prema svom kraju ili je problem u nečem drugom
DDD

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Da li šteka MSI R6950??

Pregrijavanje, driveri,itd.. Više detalja. Koja je konfiguracija, koje napajanje, kolike temperature u opterećenju..

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
14 godina
Da li šteka MSI R6950??

ta igra je neoptimizirano smece..nadi na forumu u temi za gta 4 linkove za patcheve i instaliraj najnovije drivere za grafu pa ce radit bolje...sta ste se svi uvatili gta4...ja je jos nisan zaigra i necu...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

4 1 hvala 0
14 godina

Ništa, provjeri temperature pa javi. Komponente su sve OK i sve je kompatibilno i zadovoljava uvjete da bi radilo uredno.

Sve što sam napisao je moje osobno mišljenje na koje imam pravo po članku 38. Zakona Republike Hrvatske koje jamči slobodu izražavanja misli i osjećaja.
14 godina
Da li šteka MSI R6950??

probaj malo zavrtit kabel od ekrana na krajevima...da nije njemu kraj...ili ekranu samome...vidim da njega nisi kupovao novoga..

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kako to da provjerim. imam program MSI afterburner i kada ga otvorim na grafičkoj počne brže raditi ventilator. GPU temperature je min 37 a max 41 stupanj. sada je temperatura 37 stupnja
DDD
14 godina
defranko kaže...
kako to da provjerim. imam program MSI afterburner i kada ga otvorim na grafičkoj počne brže raditi ventilator. GPU temperature je min 37 a max 41 stupanj. sada je temperatura 37 stupnja

Pokreni neku igru i igraj neko vrijeme, onda vidi temperature (Možeš i ALT+TAB pa pogledati u MSI AfterBurner). Ukoliko ne prelazi 90C, onda možemo reći da nije do toga.

17 godina
Da li šteka MSI R6950??

Patchaj igru na 1.0.7.0, pa javi kako je. 2008-e kad je igra izašla, sjećam se, trzala je mom frendu na 3870x2 koja je tad bila vrh, a koliko znam i koliko sam sam iskusio, dosta toga je ispravljeno patchom 1.0.7.0. LP

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
felonterx kaže...

Patchaj igru na 1.0.7.0, pa javi kako je. 2008-e kad je igra izašla, sjećam se, trzala je mom frendu na 3870x2 koja je tad bila vrh, a koliko znam i koliko sam sam iskusio, dosta toga je ispravljeno patchom 1.0.7.0. LP

Nije do igre uopće, čitajte malo pobogu. I u PES-u mu se javlja isto.

Problem je druge prirode.

@zoharbizo: Ako nisi igrao igru, onda nemožeš ni suditi o njoj.

14 godina
Da li šteka MSI R6950??

vidia sam gameplay malo duzi i ne isplati se instalirat i zahebavat se sa svim glupostima koje muce ljude...no to je samo moje misljenje {#}

0 3 hvala 0
17 godina
Ranko Kukumar kaže...
felonterx kaže...

Nije do igre uopće, čitajte malo pobogu. I u PES-u mu se javlja isto.

Problem je druge prirode.

@zoharbizo: Ako nisi igrao igru, onda nemožeš ni suditi o njoj.

Sorry, čital sam samo prvi post. {#} Ubuduće čitam sve {#}

Kada se kunem majkom možda lažem, ali kada se kunem ocem govorim istinu, majke mi!
14 godina
zoharbizo kaže...

vidia sam gameplay malo duzi i ne isplati se instalirat i zahebavat se sa svim glupostima koje muce ljude...no to je samo moje misljenje {#}

Hrpetinu problema i niže perfomanse uzrokuju piratske verzije. Sa originalom, i zadnjim patchom igra super što se tiče bugova, iako je i dalje vrlo zahtjevna, ali radi solidno na jačim računalima poput ovoga (Maximum, 30-50 FPS). Nije do igre uopće problem, čim se i jedna igra ruši (a njemu se ruši više igara) to je uzrok za promatranje.

14 godina
Da li šteka MSI R6950??

moze bit do ekrana...nek ga proba zamijenit na kojih uru...uzme u nekog frenda pa vidi...ili jednostavno neka proba krajeve kabela pomicat...cesto zbog savijanja znaju pocet pucat i davat losu sliku pa i u nekim slucajevima i ne davat uopce...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

moze bit do ekrana...nek ga proba zamijenit na kojih uru...uzme u nekog frenda pa vidi...ili jednostavno neka proba krajeve kabela pomicat...cesto zbog savijanja znaju pocet pucat i davat losu sliku pa i u nekim slucajevima i ne davat uopce...

možda bi i to mogao biti problem zato jer imam stari crt monitor, star 9 godina. ali do sad se nije kvario niti upućivao na kvar neki

DDD
14 godina
defranko kaže...
zoharbizo kaže...

možda bi i to mogao biti problem zato jer imam stari crt monitor, star 9 godina. ali do sad se nije kvario niti upućivao na kvar neki

vidi pa javi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice