izjasnite se
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
izjasnite se
FAIL
Šta mislim?
Ne mislim ništa, ali znam da može pokretati 99% igara na maksimalnim postavkama.
vazno mi je
druze to sam mislio,kakvo je vase misljene o njoj,i sta vi mislite,o njenim karakteristikama
da ti je toliko vazno bi pogledao reviewe na netu a ne pitao po forumu koji ima bar 3 teme u kojima se razgovara o grafickim karticama.
Mogu ti rec da je to jedna jako dobra grafička kartica ali je trenutno neisplativa za svoju cjenu
Ovdje imaš povelika mišljenja o toj grafickoj kartici .
Drugi put koristi search .
Sori na duplom postu .
ne znan, pitacu zenu ca ona misli pa ti javin. al sutra. nadrkana je i isla je lec.
Mogu ti rec da je to jedna jako dobra grafička kartica ali je trenutno neisplativa za svoju cjenu
Ako se ravnaš po GTX460 1GB, onda slobodno mogu reći da nije više tako.
Prije si mogao dobiti Gigabyteicu za 1600 kn, ali to prošla vremena. Ako pogledaš malo po trgovinama, vidjet ćeš da nema više
1GB modela ispod 1900 kn. Uzmi za usporedbu 2100 za 5850 i dobit ćeš 10 %-tnu razliku u cijeni koja je gotovo identiična performansama.
Ako se pak ravnaš po omjeru cijene i performansi, opet je isplativa koliko i druge kartice. Drugim riječima, precijenjene.
EDIT: Gigabyte 460 OC došla u Protis. Cijena 1650. LINK
Baš me zanima koliko komada su dobili jer vjerojatno ode sve za par dana.
EDIT: Gigabyte 460 OC došla u Protis. Cijena 1650. LINK
Baš me zanima koliko komada su dobili jer vjerojatno ode sve za par dana.
Vjerojatno imaju samo tu karticu po toj cijeni koja je na slici, kao i Links, kad ima nešto jeftino.
heh i 5850 su bile dostupne za 1750kn ako se nevaram ali sad 2100-2200kn