SLI ili nova

poruka: 6
|
čitano: 1.193
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
SLI ili nova

bok ljudi,

treba mi preporuka vezano za 9800 GT nvidia karticu...

naime, doslo je vrijeme da se komp malo upgradea pa me zanima po Vasem misljanju, isplati li se ici na SLI varijantu ili uloziti novac u novu karticu?

odnos dobivenoga i ulozenoga me zanima.. a isao bi do cca 1500kn ako je velika razlika performansi izmedu 2 sli 9800 kartice...

inace, komp je amd phenom 2 x4 na 3.0ghz, 3gb ram, monitor 23" neko najjeftinije smece od samsunga...

interesira me vezano za igre, nikakvi drugi graficki zahtjevniji procesi se ne vrte na kompu...

bilo sve ok sa igrama do sad, al ovaj just cause 2 vec polako steka... :)

unaprijed hvala na mogucim odgovorima!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
SLI ili nova

ma za tu lovu si bolje kupi hd 5770

Other bands plays, Rammstein burns-majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: SLI ili nova
0,03 kaže...

bok ljudi,

naime, doslo je vrijeme da se komp malo upgradea pa me zanima po Vasem misljanju, isplati li se ici na SLI varijantu ili uloziti novac u novu karticu?

odnos dobivenoga i ulozenoga me zanima.. a isao bi do cca 1500kn ako je velika razlika performansi izmedu 2 sli 9800 kartice...

inace, komp je amd phenom 2 x4 na 3.0ghz, 3gb ram, monitor 23" neko najjeftinije smece od samsunga...

interesira me vezano za igre, nikakvi drugi graficki zahtjevniji procesi se ne vrte na kompu...

A šta ti je ovo pod "moj pc"?

Nova dođe mislim 800-900kn ne? Pa mislim da bi se isplatilo, ali kao prvo jel imaš sli matičnu i bar 500W prosječne marke napajanje? U slučaju da nemaš odustani od kupnje i pričekaj još neko vrijeme.

GTX260/HD5770 uzimat za 20-30% veće performanse se po meni neisplati, eh da imaš para za neku HD5830/5850 to bi bila druga priča.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 23:02 (Hyperion).
16 godina
neaktivan

aha.. ma zaboravio sam to promjenit.. to je stara konfa.. nisam bio neko vrijeme na forumu.. my bad!

bas gledam sad za tu 5850... oko 2K kn... poprilicno velika investicija... :)

al da.. definitivno se ne isplati dat tolke pare za nesto sto ce dic peformanse kompa u najbolju ruku za 30ak %...

hm... bilo kako bilo, hvala na odgovoru!

16 godina
protjeran

s obzirom da imaš 9800 dići će ti performanse duplo

Other bands plays, Rammstein burns-majke mi
16 godina
protjeran
0,03 kaže...

bok ljudi,

Ja osobno ucinio takvu glupost doduse s dvije 8800gt(isti sranje ko i tvoje) samo sto sam ja jos nabavljo i nforce plocu i usput promjenio i napajanje(doduse vise zato sta mi je uletilo povoljno) i sve sto mogu da ti kazem je da se to ne isplati.

Dobici postoje ali ne svugdje i ne jednako, ali zato zagrijavanje, buka,driveri tj sli profili, gnjavaza s nforce chipsetom...grrrrrrr

Ukratko nakon samo mjesec dana rjesio sam se tog zla, nije to za mene i btw meni za sad s kloknutom 8800gt+S1 prakticki 90% softwera radi na high a grafu i ne cujem i ne vidimNamigiva

Btw ako vec imas SLi plocu i tihu 9800gt onda ti se jos i isplati pogotovo stoga sta se polovne ali s garom 9800gt dojdu cca 450kn sto i nije neka lova, pa ako ti se ne svidi uvijek mozes prodat dalje i ne izgubit nista.

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice