Zanima me da li je bolje imati dvije jeftinije grafe u SLI po recimo 256 memorije ili jednu od 512 memorije
molio bih malo da mi objasnite taj SLI rad kartica
Zanima me da li je bolje imati dvije jeftinije grafe u SLI po recimo 256 memorije ili jednu od 512 memorije
SLI je paralelan rad istih grafičkih kartica Nvidije. Prije svega ni kod SLI-ja ni kod crossfire-a (amd solucija) ne dobivaju se 100% povečanje performansi, ono je međuzavisno o igri i driverima, matičnoj... recimo da su najbolja poboljšanja 90-tak% i takva su rijetka
Bolja je kupovina 1 jače grafičke kartice nego 2dosta slabije upravo zbog gore navedenog, pogotovu ako se radi o starijim grafičkim karticama. SLI više troši i veće je zagrijavanje.
I ni dan danas nisu svi problemi rijeseni
kao sto su kolegen objasnile sli i cfx su multi gpu modovi.Ja sam licno sa cfx imao velikih problema u pitanju je bila hd 5970 dok sa gtx 570 sli za sada nemam problema.
kao sto su kolegen objasnile sli i cfx su multi gpu modovi.Ja sam licno sa cfx imao velikih problema u pitanju je bila hd 5970 dok sa gtx 570 sli za sada nemam problema.
kaj si imo 2 r 5970? za kaj ti je to sluzilo?
kaj si imo 2 r 5970? za kaj ti je to sluzilo?
qrčenje?
Kad se ima para zašto ne?
pitam mozda se bavi jos necim osim gejmanja..
3dsmax?
Imao sam jednu 5970 pa jedna 5970 je cfx i sa njom sam imao problema
| 5 | SLI |
|---|---|
| 6 | single |