Imam navedenu karticu već nekoliko godina i radila je savršeno, međutim prije mjesec dana sam odlučio promijeniti skoro sve komponente na računalu, tako da je grafička jedino što je ostalo iz stare garniture. Sada imam ovu konfiguraciju:
MATIČNA PLOČA: Intel DH55PJ iH55 Express
PROCESOR: INTEL Core i3 540 BOX
RAM: Transcend JM1333KLN-4G DDR3 1333MHz x2
HDD: MAXTOR STM3250310AS ATA Device
DVD-ROM: HL-DT-ST DVDRAM GH22NS70 ATA Device
NAPAJANJE: Spire SP-ATX-420W-C1-PFC
GRAFIČKA: Sapphire Radeon HD4670
Prije stavljanja ovih komponenti grafika je uredno radila na Win 7 x64, kad sam ovo stavio i instalirao Windows, nakon instalacije drivera svaki put kad se računalo pali, nakon 'Starting Windows' screena pojavio bi mi se BSOD atikmpag.sys i restartiralo računalo. Dakako, sve radi super kad uđem u Safe Mode i tamo izbrišem drivere, počistim sa Driver Sweeperom i resetiram. Međutim, opet kad stavim drivere isto se događa. Ponavljam, grafika je radila na istim driverima na prošloj konfiguraciji (koje se sad baš i ne sjećam).
Pokušavao sam formatirati nekoliko puta, zamijeniti taj file sa drugim, ali ništa ne funkcionira. Znači BSOD mi se pojavi kada ulazim u Windows svaki put. Inače naručio sam novo napajanje LC GP3 560W i novu graficku VTX Radeon HD 4850, a ovu bih prodao ako još funkcionira.
Dok čekam odgovor ili neku ideju probati ću naći neki komp i ubaciti je tamo, da vidim je li u drugačijem okruženju funkcionira :) I napravit onaj Memory test jer sam po drugim forumima vidio da bi i to moglo bit problem....