Sapphire Radeon 6950 1GB

poruka: 13
|
čitano: 1.992
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sapphire Radeon 6950 1GB

Imam veliki problem s gore navedenom karticom.

Windows je uredno instaliran. Sve funkcionira savrseno, ali kada instaliram drivere za graficku, nakon restarta vise mi ne moze uci u Windows, osim u safe modu.

Instalirao sam prvo drivere s cd-a. Nije radilo. Pa ih maknuo s driver sweeperom. Pa skinuo s sluzbenih stranica 3 verzije.

Probao sa svakom, ali ne ide.

Gdje grijesim???

Ima li netko kakav link odakle je skinuo drivere koji mu savrseno rade.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Sapphire Radeon 6950 1GB
Mnek kaže...

Imam veliki problem s gore navedenom karticom.

Windows je uredno instaliran. Sve funkcionira savrseno, ali kada instaliram drivere za graficku, nakon restarta vise mi ne moze uci u Windows, osim u safe modu.

Instalirao sam prvo drivere s cd-a. Nije radilo. Pa ih maknuo s driver sweeperom. Pa skinuo s sluzbenih stranica 3 verzije.

Probao sa svakom, ali ne ide.

Gdje grijesim???

Ima li netko kakav link odakle je skinuo drivere koji mu savrseno rade.

Meni zvuci kao nekakv virus jer, da SLUZBENI driveri izazovu toliku pomutnju u sustavu, to je jako cudno. Skini Malwarebytes i skeniraj u Safe modeu.

Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
15 godina

Ako ništa nepomogne,probaj reinstal win...ak opet bude tako nakon instalacije novih friških drivera nešto kartuša nevalja..

My way
14 godina
neaktivan
Sapphire Radeon 6950 1GB

Ponovna instalacija Windowsa, pa nakon aktivacije odmah sam instalirao nove drivere za graficku, one 12.1.

Sad sve funkcionira.

Hvala na savjetima, vec sam mislio da cu morati nositi grafu na servis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sapphire Radeon 6950 1GB

Graficka mi mora na zamjenu, kako je ova Radeonka pravila strasne probleme na mojoj konfiguraciji (mijenjali su maticnu, pa napajanje, testirali vise puta), zelio bih odabrati nekakvu drugu u tom rangu.

Naime, platio sam ju oko 1650kn, pa za te iste novce mogu uzeti nekakvu drugu iz njihove ponude.

Molim vas prijedloge, s tim da pazite da bude kompatibilno s ostalim komponentama (pogledati pod moj PC).

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Uzmi istu takvu, ili GTX 560.....

15 godina

HD 6950 naravno ili GTX 560 Ti.

14 godina
neaktivan
Sapphire Radeon 6950 1GB

Isao sam na AMD graficki cip misleci da ce sve ok funkcionirati, a ono sve naopako.

Od kojeg proizvodaca da uzmem ovu drugu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Uzmi od XFX-a HD 6950.

15 godina
Sapphire Radeon 6950 1GB

ja bi ti ovu preporučio http://www.protis.hr/products/details/gigabyte-hd6950-oc-1gb-gddr5-2xdvi-hdmi/50634 

imam sa tim hladnjakom ali 6870 i prezadovoljan u loadu neide iznad 60 stupnjeva pri 50% okretaja fanova

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Sapphire Radeon 6950 1GB

Strah me opet te serije 6950, kad sad ni u servisu nisu uspjeli sloziti drivere da rade bez BSODa.

Mozda promjena na 560i bude radila, takvom logikom idem.

Ima li tko iskustva s 6950 na Gigabyte maticoj ploci, a da mu sve radi savrseno?

Koju verziju BIOSa ima, koji OS, koju verziju drivera?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

imam ja xfx 6950 1gb i giga ploču evo sve savršeno radi več godinu dana.i uvijek stavljam update offical drivere..

My way
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice