ima li netko ovu grafičku garticu i ako ima, kakva su mu iskustva i dali moze zavrtiti naslove kao sto su GTA 4 i Battlefield bad company 2 na najvisim detaljima...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja imam xfx nije ti bitan proizvođać
ta grafa je zvijer na stocku a kamoli kad se kloka :)
bdw radit će i to perfektno,bez brige si 
Ja ću ti samo reć da ju imam Sapphire već 10 mjes i da se nisam opeko imajući ju!
Jedino još jedno, isto tako Sapphire zadnje dvije grafe i trajale su više od god dana kod mene poslije prodah radi apgrejda ispravne i nisu me još stigle vijesti o reklamaciji od kupaca. Inače clockam grafe i redovito igram par sati dnevno najmanje...^^
Sad je Sapphire na akciji skoro u svim trgovinama, a ima bolji, tiši i hladniji hladnjak od stock hladnjaka:
http://www.imagesforme.com/show.php/1118334_08052010186.jpg
http://www.imagesforme.com/show.php/1118333_08052010187.jpg
Pa ugrabi...
Kad su te izašle? Moja ima stock
Jesu to one Gaming Edition od Sapphire?
Obične, sve Sapphire koje sam naručio su sad takve...
A koštaju isto ili manje od prvih Sapphire kartica...
Negdje piše "New Edition" i to je to...
Koliko manje? Ja sam svoju sa stock cooler kupio za 1750kuna novu
ima li netko ovu grafičku garticu i ako ima, kakva su mu iskustva i dali moze zavrtiti naslove kao sto su GTA 4 i Battlefield bad company 2 na najvisim detaljima...
Imo sam ja tu grafu i odlična je dobro se clocka,brza je i pokreto sam sve igre na high bez problema.
kako ju mogu najbolje clockat
i koliko je poboljsanje
Ja sam svoju na 870 GPU, a 1225 Memoriju (pogledaj u Moj PC). Poboljšano je sve od 3D Marka do igra. Npr u igrama dobivam Crysisu 8 FPS-ova. U Metrou 2033 (govorim za one najzahtjevnije jer druge ni ne gledam jer imaju već dost visok framerate) sam dobio sa nekih 25 na 32 FPS. Inače to sve na najvišim postavkama sa AA+AF i na 22 inča
ali kako se to radi?
Ja sam svoju na 870 GPU, a 1225 Memoriju (pogledaj u Moj PC). Poboljšano je sve od 3D Marka do igra. Npr u igrama dobivam Crysisu 8 FPS-ova. U Metrou 2033 (govorim za one najzahtjevnije jer druge ni ne gledam jer imaju već dost visok framerate) sam dobio sa nekih 25 na 32 FPS. Inače to sve na najvišim postavkama sa AA+AF i na 22 inča
Jesi moro dizat napon?
ma nemaj jos tu karticu, ali koliki bi cloak za nju mogao napravit i koliko bi to poboljsalo fps
Imaš HD5850 i HD5870 koje se dobro clockaju uz osjetni porast performansi. Ova 5870 mis čak ide na 1GHz ustvari 1000MHz Inače ova slabije iz mainstreama 5770 se nešto slabije clocka, ali se svejedno na kraju dobi dobra grafa
a kolika je razlika u cjeni između njih dvije?
Ova druga oko 2600, slabija ispod 2000 kuna