Sapphire HD 4850 zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 1.874
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sapphire HD 4850

uskoro dobivam ovu graficku karticu u zamjenu za HD 5670...e sada imam par pitanja...

1.) Dali mi se isplati ova zamjena posto cujem da je HD 4850 puno boljih performansi?

2.) I kao sto vidim njoj je potrebno dodatno napajanje, a ja trenutno imam SmartBox napajanje od 500W. Dali ce ono to izdrzati?

3.) Dali je ova graficka kartica jako bucna?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sapphire HD 4850
definho kaže...

uskoro dobivam ovu graficku karticu u zamjenu za HD 5670...e sada imam par pitanja...

1.) Dali mi se isplati ova zamjena posto cujem da je HD 4850 puno boljih performansi?

2.) I kao sto vidim njoj je potrebno dodatno napajanje, a ja trenutno imam SmartBox napajanje od 500W. Dali ce ono to izdrzati?

3.) Dali je ova graficka kartica jako bucna?

1. Ima dosta bolje performanse, pitanje isplativosti se sada može povezati sa trajanjem garancije tako da je teško znati;
  2. Mislim da neće biti nikakvih problema;
  3. Ovisi koji model, nisu puno bučne.
Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
Sapphire HD 4850

Pa ta garancija bi mozda i bila problem, ova njegova ima jos mjesec dana, kupljena je 10 mj. 2008. pa nezz kolko mi se isplati...

i dali bi moj procesor AMD Athlon x2 5000+ 2.6 GHz iskoristio?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
definho kaže...

Pa ta garancija bi mozda i bila problem, ova njegova ima jos mjesec dana, kupljena je 10 mj. 2008. pa nezz kolko mi se isplati...

grafa je super , ja je imam i na 1280 1024 guta vecinu igara maxed out , medutim ja imam phenoma 955be ,  s obzirom koji procesor imas ne isplati se radit nikakvu zamjenu jer taj tvoj proc nemoze posteno ni 5670 iskoristit , a ovako imas dx 11 ,tako da, kupuj novi proc.

15 godina
neaktivan
Sapphire HD 4850

Moze je iskoristit bez problema

I uzmi 4850 ;)

"The war is in your blood.Don't fight it!"-John Rambo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
definho kaže...

Ništa se ne sekiraj, ići će to dobro.

Radio, ne radio, svira radio!
15 godina
pandza94 kaže...

Moze je iskoristit bez problema

I uzmi 4850 ;)

NE! to je skovace od procesora.

15 godina
Sapphire HD 4850

Znam da je procesor malo bottleneck na mom racunalu, ali mislim da bi trebalo omoguciti da HD 4850 da sve od sebe sta ima? 

i jos, dali bi imao 250 lock na CoD 4 na nekim slabijim postavkama?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
definho kaže...

Znam da je procesor malo bottleneck na mom racunalu, ali mislim da bi trebalo omoguciti da HD 4850 da sve od sebe sta ima? 

a neznam , po mom misljenu proc ce debelo! bottleneckat , ako iskoristi 60% bit ces sretan , pa to je proc 4 godine star  , u vezi cod 4 , ja sa svojom konfom odvrnem sve na max bez antianalisinga na 1280 1024 i vrti se od 100 do 130 , medutim meni fps nije vazan , meni je glavno da je igra fluidna i da ja uzivam u lijepoj grafici , na nekim slabijim postavkama bi mozda mogla 250 lock , u cod 2 na srednjim postavkama moze 500 lock , u mojom konfi naravno.

17 godina
protjeran
definho kaže...

Bez problema.

Imao sam XFX 4850 na Taganu 400 W, i Athlonu 7750BE s 2,7 ghz. Nikakav "bottleneck" i slično. Upikni i igraj. Iskoristit će je do kraja. Ovo su priče dalje za malu djecu. Go for it!!

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
15 godina
doxy kaže...
definho kaže...

Bez problema.

Imao sam XFX 4850 na Taganu 400 W, i Athlonu 7750BE s 2,7 ghz. Nikakav "bottleneck" i slično. Upikni i igraj. Iskoristit će je do kraja. Ovo su priče dalje za malu djecu. Go for it!!

a ako je tako okej , on najbolje zna jer je on imao slicnu situaciju , ja sam samo rekao svoje misljenje, ajd kupi je pa cemo oboje odvrtit 3d mark da vidimo ima li razlike ,btw sto se buke tice, ja imam onaj single slot model od shappirea ,ako kupujes onaj otvoreni dual slot on nije bucan , ovaj single na stocku drzi vent na 40%  i nije bucan , al je grafa na 85c , ja sam svoju ocistio  , stavio artick mx3 pastu , vent sa bocne stranice puse u nju , njen vent sam podesio da u loadu bude na 60% i grafa sad u loadu radi na 65c overclockana ,ali se vent na toj brzini cuje ko avion sto meni ne smeta jer imam sluse na glavi, glavno meni da je ona u idleu tiha da ja mogu spavat dok on seeda torrente. :) .

17 godina
protjeran
Sapphire HD 4850

Jače performanse nosi jači proc...ne radi "davanja grafi prostora za disanje" nego samo radi svoje vlastite brzine.

Logično je da jači proc daje bolje performanse, ali to ne znači da će gušiti ili oslobađati grafu. To već polako prelazi u urbane mitove kolko se o tome raspreda.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sapphire HD 4850
World Championships: 7, GP started: 266, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,423

0 2 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice