Readon HD6950 bruji!

poruka: 3
|
čitano: 955
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Readon HD6950 bruji!

Kupio sam Radeonku prije otprilike 2 god. i čim sam ju priključil u komp počela je brujati. Odma sam ju reklamiral , ali su mi frajeri rekli da je sve uredu... Inače igram sam  WoT pa mi se nije grafa baš previše naprezala, ali odkako je došo 8.3 patch u WoT-u, grafa mi se počela više hladiti( svaki put kad mi ventilator na grafi ode na 50%-60% naprezanja , počne brujati). Pa sam vas stoga htio pitat jel se trebam brinut ili ne...Isto tak nije baš ugodno dok igrate clan wars i ciljate sa 500m tenk a pored sebe imate bušilicu koja vam se dere na uho...       Stavio sam i video na net pa pogledajte! https://mega.co.nz/#!WQ4TyTzL!Y0G-yBE3b20b_EL7n1l9XX4D8H4KAbUXdWj8nYAfVyM
   Unaprijed hvala!

"I don't know whether I was right or wrong, I guess I'll never know... But I made it. And I guess I should be thankful for that"
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.2.2013 14:21 (Srki444).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Readon HD6950 bruji!

2 godine kažeš? To ti je sigurno prašina... očisti ju, ako i nakon čišćenja bruji, manualno podesi brzinu venta na koliko god ide a da ne bruji, pa pogledaj dal se previše grije u igri. Ako se ne grije previše, ostavi tako, a ako se grije bojim se da ti nema pomoći...

15 godina
neaktivan
Readon HD6950 bruji!

kako nema, ventilator ti skripi , jednostavno je rastavi, skini ventilator, na njemu imas gumeni cep, skini ga, kapni kap dve ulja za masinice, zacepi i radit ce ko podmazan doslovno

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice