Radeon HD 6870 vs GTX 560 Ti

poruka: 17
|
čitano: 5.282
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Koja od ovih grafičkih kartica ima bolje performanse u DirectX 11 i koja ima bolje performanse kada je AA na max.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Radeon HD 6870 vs GTX 560 Ti
GTX560 Ti FTW

Na rangu 6950 2 gb (par posto sporija) u DX11
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
14 godina
neaktivan
qwe_3 kaže...

Koja od ovih grafičkih kartica ima bolje performanse u DirectX 11 i koja ima bolje performanse kada je AA na max.

GTX 560ti svakako, još ako je clockana približava se 6950 negdje je i bolja.

Kruger
17 godina
neaktivan

već su kolege sve rekle,uzmi GTX 560 Ti, evo ti jedna usporedba te 2 grafe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://www.hwcompare.com/8890/geforce-gtx-560-ti-vs-radeon-hd-6870/

http://www.downloadatoz.com/driver/articles/nvidia-geforce-gtx-560-ti-vs-radeon-hd-6870-27-percent-faster.html

GTX560Ti je dosta jača od 6870, u rangu 6950 1Gb. Negdje je čak i brža, pogotovo OC-ana približava se opasno 6950 2Gb.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 22:42 (Caesar et Brutus).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I opet,ovo je skoro pa tuzno.

Prvi(Mitchev)post se ne vrijedi.

- {CRO}IvanoiLe http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/%7BCRO%7D%20IvanoiLe/
15 godina
neaktivan

Kak mozes pitat toje pitanje :O

GTX 560 Ti je u ranku sa 6950.

2cool4school
15 godina
neaktivan
nije 560ti u ranku sa 6950 nikako mozda ocana jest ali moze se i 6950 ocat i unlockat tako da nemojte pisat gluposti
jaca je 560ti od 6870 ali zato je i skuplja.ali isto ja bih ti preporucio da sakupis jos par stotina kuna i kupis 6950 i unlockas je

Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
ivanoile kaže...

I opet,ovo je skoro pa tuzno.

Prvi(Mitchev)post se ne vrijedi.

zašto ?

napisao sam da je gtx 560 par posto sporija od 2 gb verzije

15 godina
Ne,ne krivo si me shvatio.Ja sam napisao da ne vrijedi zato jer si ti prvi napisao da je Gtx 560 tu negdje sa HD6950,a drugi su napisali isto u drugacijem obliku.
14 godina
neaktivan
ivanoile kaže...
Ne,ne krivo si me shvatio.Ja sam napisao da ne vrijedi zato jer si ti prvi napisao da je Gtx 560 tu negdje sa HD6950,a drugi su napisali isto u drugacijem obliku.

Ja sam napiaso dok nisam vidio da je on to napisao. Znači dok sam ja pisao nisam znao da je Mitch već odgovorio.

Kruger
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
ivanoile kaže...

Ja sam napiaso dok nisam vidio da je on to napisao. Znači dok sam ja pisao nisam znao da je Mitch već odgovorio.

Zasto se pobogu opravdavaš? Ja uopce nisam gledao sto su drugi napisali u vezi s tim, samo sam iznio ono što ja znam o tome. Je li grijeh iznijeti ono što znaš? Zaista ne razumijem u čemu je problem.

14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
nick54312 kaže...
ivanoile kaže...

Zasto se pobogu opravdavaš? Ja uopce nisam gledao sto su drugi napisali u vezi s tim, samo sam iznio ono što ja znam o tome. Je li grijeh iznijeti ono što znaš? Zaista ne razumijem u čemu je problem.

Zato jer je on tako htio. Njemu je glupo da se tri puta ponovi dobar savjet. Da možda se nisam trebao opravdavat.

Kruger
15 godina
Caesar et Brutus kaže...
nick54312 kaže...
ivanoile kaže...

Pa sto onda gledas?Samo prvi post,pa zato i jesi u par tema bio dezinformiran.

I osim toga imate "Uredi" pa napisite nesto drugo,linkajte sa neke stranice koja prica o tim usporedbama,a ne 3 puta rec isto.Dovoljno je vidjet da se vise ljudi slaze sa prvim postom,da se ne slazu onda je to druga prica.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.4.2011 16:32 (ivanoile).
14 godina

Pozz,

novi sam pa neznam gdje bi pisao no vidim da se ovdje vrše rasprave pa imam jedno pitanje.

Posjedujem ATI ASUS 6870 1GB koja mi u aidi64 govori da ima samo Bandwith 65,6GB/s i tokom rada u 3d aplikacijama(igrama tipa crysis 2 metro i ostalo) ostaje isto tako ne ppovecava se... 

Sve igre idu tecno bez zezanja crysis na full hd zakucano sve sve radi ok ali me buni to sto pokazuje 65 gbps

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RRDrazen kaže...

Pozz,

novi sam pa neznam gdje bi pisao no vidim da se ovdje vrše rasprave pa imam jedno pitanje.

Posjedujem ATI ASUS 6870 1GB koja mi u aidi64 govori da ima samo Bandwith 65,6GB/s i tokom rada u 3d aplikacijama(igrama tipa crysis 2 metro i ostalo) ostaje isto tako ne ppovecava se... 

Sve igre idu tecno bez zezanja crysis na full hd zakucano sve sve radi ok ali me buni to sto pokazuje 65 gbps

Ne popravljaj ako nije pokvareno...

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina
RRDrazen kaže...

Pozz,

stavi gpuz ss

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice