ova grafićka je sa pasivnim hladnjakom da li će se puno grijat u black ops?
inaeće se ne igra puno.
inaeće se ne igra puno.
pa najbolje bi ti bilo da vrtis neki progrma u pozadini za provjeru temperatura... ako prelazi neke granice normale. 60C itd.
samo stavis jedan ventilator od 80mm da puse po njoj i tjt
Do 80C u igrama. Staviš neki 80mm vent na nju i onda nebi trebala ići preko 50ak stupnjeva.
inaeće se ne igra puno.
daj nemoj molim te kidat uredske grafičke za najnovije igre.
ta kartica je namjenjena HTPC računalima, za igranje šaha, kartanja, nikako za zahtjevnu grafičku obradu kakve traže moderne igre.
još je i pasivna ccc...
inaeće se ne igra puno.
daj nemoj molim te kidat uredske grafičke za najnovije igre.
ta kartica je namjenjena HTPC računalima, za igranje šaha, kartanja, nikako za zahtjevnu grafičku obradu kakve traže moderne igre.
još je i pasivna ccc...
zasto ne? ta grafa pokrece igre ko call od duty bez problema,ako nema drugo nevidim zasto nebi igrao sa njom
piknes neki vent na nju i to je to nema problema
moderatoru lock.
lijep pozdrav..
mene zanima dal ima kakve veze DDR3 memorija sa matičnom??jer namijeravam kupit novu Grafičku a moja matična podržava DDR2!!Pa bi molio ako nije problem da mi neko objasni tu razliku!Hvala
lijep pozdrav..
mene zanima dal ima kakve veze DDR3 memorija sa matičnom??jer namijeravam kupit novu Grafičku a moja matična podržava DDR2!!Pa bi molio ako nije problem da mi neko objasni tu razliku!Hvala
Ako misliš na memoriju grafičke kartice (GDDR3), onda ona nema nikakve veze sa ram podrškom tvoje ploče.
Dakle, tvoja ploča podržava ram DDR2 module, a grafu možeš stavit i GDDR5 ako hočeš.
Ako ti matična podržava DDR2 RAM memoriju (kakve to ima veze s grafićkom ovdje?) može samo DDR2 memorija na nju, i isto za DDR3.
DDR3 je općenito novije generacije, brži je od DDR2 i danas postaje standard.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ako si mislio na memoriju na grafičkoj, to nema veze sa matičnom i RAM memorijom
mislio sam kupit ovo:
Chipset: ATI Radeon HD 5450
Core Clock: 700MHz
Mem Clock: 1600MHz
Memory: 512MB
Memory Bus: 64-bit
Memory Type: DDR 3
Card dimension: Low profile with ATX bracket
Bus Type: PCI-E 2.1
Bus Speed: 16
D-SUB: Yes
TV-OUT: No
DVI Port: Yes
VIVO: No
Multi View: Yes
pa me malo DDR mučio.hvala na pomoči..!!
ovo je dobra kartica ili??ako ko zna bolju nek kaže svaka pomoč mi je dobrodošla.thx
aj ne zayebavaj ljude 
aj ne zayebavaj ljude 
ne zayebavam ljude nek samo tražim pomoč.!!
Imam nekih problema sa ovom grafickom npr odem na jedan chat sve mi steka sve nemogu nista raditi neznam sta vise da napravim kada sam imao staru graficku sve je radilo nije stekalo neznam vise sta da napravim svaki chat mi steka na bilo koji da odem ako znate u cemu je problem molim vas da mi kazete
hvala mnogo u naprijed
Sto se GTX 580 SLI blokira u chatovima.Jeli mozda i7 980X pre spor