R9 380x OC problem

poruka: 6
|
čitano: 671
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
R9 380x OC problem

Igram danas dotu, i cujem da mi cooler na grafickoj radi onako na mahove. Upali se svakih 10-15 sec, i samo se zavrti na sekundu, pa stane opet. I tako non stop. Mislim si sta je sad. I sjetim se da sam danas instaliora neki klinac preko AMD programa. Trazio me update pa sam to napravio.

Da bi testirao dali je to, uninstal sam AMD catalyst i poslije toga cooler na grafickoj radi normalno stalno. Ali u device manageru mi nepise da imam graficku karticu. Pa sam ponono instalirao drivere za graf. karticu i taj AMD program. Da mi opet  neradi cooler na graf. kartici.

Sta da radim?

R9 380x G1 GIGABYTE je u pitanju

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
R9 380x OC problem

Pokusavam svasta ali nista se nemijenja. Svaki put kada imam instaliran AMD program, vent mi neradi.

Komp je star 2 tjedna i mozda nisam sve intalirao, neznam ni sam. Drivere od maticne nisam staljvao kada sam spojio komp ali sve je radilo normalno da danasnjeg updatea drivera gr.kartice.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: R9 380x OC problem

Instaliraj malo starije drivere. Očito novi imaju bug.

10 godina
neaktivan
R9 380x OC problem

Upravo to radim. Oni iz 12 mj su mi bili dobri. Ali ih nemogu naci.

Nasao sam samo ove

http://www.gigabyte.de/products/product-page.aspx?pid=5678#dl

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
R9 380x OC problem

S ovim sto sam skinio neradi

0 0 hvala 0
14 godina
R9 380x OC problem

Mislim da  uopce ni nema problema tu ,graficka vj ima fan stop mode tj kad graf . nije pod opterecenjem ventovi ne rade , pale se kad je malo opteretis:)

EDIT : Sad sam gledao na stranici , ima taj mode , vjerojatno je to razlog , a kad inst drivere mode se aktivira  . Inst neki softver gdje mozes ingame pratit stanje ako nemaš (msi ab) i vidi jel  se ventovi pale na npr 60 -65 c

Tako je kod mene , na 65 se pale polagano a ispod ne rade nikako  .

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.4.2016 19:14 (error_666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice