iman ATI RADEON HD 5500 SERIES grafičku od 1Gb pa me zanima jel dobra ta grafička,tj.kakva je za današnji pojam(loša,dobra,odlična) te neke njene predosti i mane??
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
iman ATI RADEON HD 5500 SERIES grafičku od 1Gb pa me zanima jel dobra ta grafička,tj.kakva je za današnji pojam(loša,dobra,odlična) te neke njene predosti i mane??
5570 pretpostavljam, pa cuj, teze se na tom da igrat, eventualno na low detaljima i niskoj rezoluciji, da ti je framerate pristojan
Danas, cak samo i za povremene gejmere, srednje losa
Battlelog ~ UrbanFsk
ma netriba mi baš za neke gejmove,nisan neki sad okorjeli gejmer,eventualno za novije igrice od 2011. na dalje da mogu ponekad zaigrat
Battlelog ~ UrbanFsk
mafiu 2 recimo vrti savršeno na medium
oću moć snjón pokrenit far cry 3 kad izađe??
Ta grafa je ok za neke manje zahtjevne igre,ima 128-bit propusnost,znači nekakav niži rang ali nije namjenjena isključivo pokretanju slike na monitoru kao one low end 64-bita :)
Iako sam s jednom takovm konkretno radeon 9200 se pokrenuo far cry,sve dok me nije bacilo na svjetlo dana i srušilo komp. Sve je to ok samo ne budi previše zahtjevan
Ne znam za far cry 3,i ja malo strepim od toga,ali ako budeš,očekuj minimalne postavke
Battlelog ~ UrbanFsk
di mogu vidit jel igru vrtin na low,medium ili high?
Battlelog ~ UrbanFsk
di mogu vidit jel igru vrtin na low,medium ili high?
To vidis u igri, odnosno u Video opcijama igre. Tamo stimas detalje - low, med, high.
Probaj si provjeriti pojedine igre na način da nakon naslova upišeš system requirements,koristim game-debate mada mi je sve to malo čudno što oni kažu,za ovu kažu kako bi i najslabija kartica trebala biti 256 bitna,odnosno radeon hd 2900,druga stvar,imaš adm hardwre secrets,gdje ti jasno piše snaga određene kartice,informiraj se tamo što imaš i što se traži