Problemi CrossfireX

poruka: 8
|
čitano: 1.623
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problemi CrossfireX

Pozdrav svima,

imam problema sa spajanjem MSI R5970 u CrossfireX.

Gigaybte GA-EX58A-UD3R

Intel i7 950

Silverstone 850w strider st85f

corsair dominator gt 3x2gb 1600 mhz

neki help da to ide, hvala unaprijed svima.

0 0 hvala 0
16 godina
Problemi CrossfireX

trebas imati crossfire mostic, spojiti ga u obje grafe, moras obje grafe spojiti na napajanje.

Zatim skines zadnje drivere i u opcijama ukljucis CFX.

Ako nema problema to bi trebalo biti to, ako imas neki problem trebas biti precizniji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problemi CrossfireX

Da, to sve uradim, i pokrenem 3D mark 2011 samo da vidim dali to šljaka uopće i dođe mi cca 6000 bodova. Na kraju mi piše da futurmark nije kao odobrio drivere koje imam, a skinuti s amd-ove stranice i zadnji. Nakon toga sam skino

crossfire profiles što imaju, to instalirao i pokrenuo, dobio sam cca 8000 bodova. Taj benchmark mi nije važan, bitno je da u igrama to radi, samo nisam imo niti jednu igru vremena da instaliram, a šokiro sam se kad sam vidio da mi trza u

3d marku. Stavit ću dirt3, tamo imam oko 8200 frameova na Full detaljima. Zanima me sad koliko ću dobit s 2 grafulje. Btw hvala na info

edit: sad sam našao na netu, da dirt3 ne podržava 4 gpu. :) samo 2 i da ne radi u crossfirex modu za 5970, kad se isključi radi ok.

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.9.2011 9:24 (iGand).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problemi CrossfireX
iGand kaže...

Da, to sve uradim, i pokrenem 3D mark 2011 samo da vidim dali to šljaka uopće i dođe mi cca 6000 bodova. Na kraju mi piše da futurmark nije kao odobrio drivere koje imam, a skinuti s amd-ove stranice i zadnji. Nakon toga sam skino

crossfire profiles što imaju, to instalirao i pokrenuo, dobio sam cca 8000 bodova. Taj benchmark mi nije važan, bitno je da u igrama to radi, samo nisam imo niti jednu igru vremena da instaliram, a šokiro sam se kad sam vidio da mi trza u

3d marku. Stavit ću dirt3, tamo imam oko 8200 frameova na Full detaljima. Zanima me sad koliko ću dobit s 2 grafulje. Btw hvala na info

ha? Jesi siguran da je bas 8200?

15 godina
neaktivan
Problemi CrossfireX

upravo dižem windowse, sad ću ponovo bacit test, tražim na netu možda neke drivere starije koji su bolji za 5970 crossfirex.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dragan225 kaže...
iGand kaže...

ha? Jesi siguran da je bas 8200?

da, i to sam sve stavio na quality u catalyst control centru, inače ne dobiješ sunce full izraženo u igri, ako se to stavi na medium, tj. default imam oko 10000 frameova. fps mi je avg onda oko 92, a kad stavi u ccc sve na high onda oko 82 fps.

15 godina
neaktivan
Problemi CrossfireX

stavio sam sve na novo, to valjda sve radi, samo su igre problem vjerovatno. 3d Mark Vantage 30904 score sam dobio. Pozz svima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iGand kaže...

edit: sad sam našao na netu, da dirt3 ne podržava 4 gpu. :) samo 2 i da ne radi u crossfirex modu za 5970, kad se isključi radi ok.

Score s CAP-om ti je ok u 3dmarku za default taktove. Normalno je da trza u graphic test 4 jer je vrlo zahtjevan, 6970 @1ghz nije mogla to povući iznad 20 FPS konstanto i to sa iskljucenom teselacijom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice