Problem s grafom ili nešto drugo ??

poruka: 9
|
čitano: 1.478
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

ovako počele su mi se dešavat čudne stvari otkad sam vrtio na svojoj grafi r5770 furmark... nekad mi zašteka sve .. i pomaže jedino prisilni restart a pojavljuju mi se čudne stvari po ekranu.. da nedulji slike govore sve

evo recimo gore obratite pažnju na desni gornji kut .. a to je ništa nekad na nekim stranicama počme sve žuto bit i tako ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Kakve su ti temperature?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

To je MSI HD5770 HAWK?..Ispuši grafu od prašine..Skini HW Monitor pa provjeri temperature..Očisti stare drivere sa Driver sweeperom te instaliraj najnovije sa AMD stranice..Ako niti jedno nepomogne..Probaj sa MSI Afterburnerom spustiti taktove na hd5770 stock..Imaš li garanciju?..Koji ti je ostatak računala..Napajanje? :)

Nemojte se bojati stisnuti HVALA ;))
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

klokan gpu sa 600 na 850 kad nist neradi 30 35 max pod opterećenjem neprelazi 50 55 max

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Našli smo uzrok.Trebaš postupno sa GPU dizati i taktove memorije..Probaj spustiti sve na stock pa vidi dali ti se bacaju artefakti..I još jedna stvar..Koristi MSI Afterburner..

Nemojte se bojati stisnuti HVALA ;))
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

nije obicna je r5770 .. ostatak je mod xtream ocz napajanje 600w , 8gb 1866 mhz rama(crostair 2x4 gb) , amd x4 955 be i matična, gigabyte 990F-XA-UD7

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

ma i kad je sve na stock isto je nego to mi se dešava samo ponekad .. negad pobjeli ekran i opet se vrati i piše da je drajver prestao raditi pa je opet vraćen .. možda je do njega ..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Temperature su ok, onda napravi kako ti je @razor rekao. Počisti drivere i skini najnovije

0 0 hvala 0
14 godina

s kojim programom i di da ih skinem .. nisam neki expert u tome .. pa dajte savjet vi koji se s time češće bavite od mene ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice