Problem sa grafickom

poruka: 7
|
čitano: 801
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Problem sa grafickom

Danas sam stavio u svoj PC 9800GTX samo da probam dali radi kada sam upalio pc rezolucija je bila 800x600 i win7 x64 je izbacio prozor da trazi drivere, nakon sto ih je pronasao trazio je restart PC-a i sve je radilo kako treba. Nakon ponovnog stavljanja svoje GTX 560 TI win je odmah otkrio drivere koji su ranije bili i sve radi ali nekad mi igre počnu štekati npr GTA EFLC nekad šteka ili potpuno zablokira pa moram crtl,alt,del da izađem isto tako se desilo sa Spec ops the line koja je zablokirala na 3-4 sec i onda nastavila raditi. to mi se prije nikada nije desavalo. dali je problem u driverima ili sam nesto mozda pogrijesio kad sam stavljao grafu u PC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafickom

Pokušaj izbrisati sve drivere koje imaš (od grafičke) možeš koristiti driver sweeper, pa onda instalirati nove za svoju grafičku.

14 godina
Problem sa grafickom

evo driveri se skidaju, a u međuvremenu sam odvrtio 3d mark vantage prosao je normalno score je kao i prije malo vise od 18500, stekanja se samo pojavljuju u igrama valjda

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Problem sa grafickom

To ti je najvjerojatnije problem u driverima !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Problem sa grafickom

evo sad makno i opet stavio drivere i igra  radi normalno , igro sam 10 min koliko sam stigao :) zaboravio napomenut da je graficka bila prije dok je problem bio prisutan u spec opsu radila stalno na 100% a sada između 75-95%

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Problem sa grafickom

Znači bilo je do drivera.  

Inače kad mijenjaš drivere ili nove instaliraš nije obavezno ali je poželjno izbrisati stare i počistiti za njima! :)

14 godina
Problem sa grafickom

kada sam stavio 9800 gtx windows je sam skinuo i instalirao drivere za nju , a kada sam vratio gtx 560 ti vidio sam da su opet 301.42 pa sam mislio da ce biti sve uredu ali nije :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice