Problem - grafička ili monitor?

poruka: 8
|
čitano: 1.121
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

svaki put kada palim komp,nema mi slike na monitoru.100% sam siguran da je grafa dobro spojena i da je ulaz od monitora odlično prićvršćen.Eh sad,tako mi je bilo i u starom kompu,no onda je ujak izvadio i vration grafu i sve je radilo...

Molim vas pomoć!

Konfa je:

Athlon X2 240

M3A770DE

2GB DDR3 1333MHz Kingmax

XFX HD4850

Corsair CX400

EVC T6053B

HDD neki stari,Hitachi Deskstar 80GB 2MB cache,7200rpm spojen sa U/ATA priključkom...

Samsung 2043NW

Eh sad,ujak kaže da je stvar u HDDu,pošto on nečuje da se vrti...

Grafu spajam VGA izlazom,pošto sa monitorom nisam dobio DVI...

Tak da eto xperti,molim vas da mi pomognete,da mogu igratt!!!! :PP

http://hr.test-iq.com/#280288 R32 FanPage
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.5.2010 19:35 (.: R32LowRider).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem - grafička ili monitor?

Dobro dečki,21 pogleda a nijedan komentar?

I da molim modove da premjeste u razni hardverski problemi...

18 godina

Pa isprobaj grafu u nekoj drugoj konfiguraciji (recimo kod prijatelja) ili probaj neku drugu (recimo prijateljevu).

Tad ćeš znati je li do nje.

Da je do harda komp bi bootao pa bi stao prije učitanja operacijskog sustava ili bi blokirao komp u radu.

Kod tebe se uopće ne boota.

A radi li monitor kad ga u neki drugi komp prikopčaš?

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Prvu varijantu je nemoguće probati,jer svi frendovi imaju neke kante od kompa,koje imaju ili šrotex napajanja,ili nemaju PCIe utor...

Ovo u vezi harda,okej,i ja sam sumnjao u to što je ujak rekao,ali sad si me ti uvjerio da nije do harda.

I monitor radi kad ga spojim na stariju konfu...

Ima ujak neki PC sa PCIe utorom,ali neznam koje je napajanje.Nepiše niš na njemu nego su 2 "dijamanta",onakvih kakvih ima na kartama za belu npr.,ali ne vide se oba nego jedan prekriva drugi...E sad,da ja znam koje je to napajanje ja bi spojio,no neznam koje je pa da ujaku ne spržim PC...

18 godina
.: R32LowRider kaže...

Prvu varijantu je nemoguće probati,jer svi frendovi imaju neke kante od kompa,koje imaju ili šrotex napajanja,ili nemaju PCIe utor...

Ovo u vezi harda,okej,i ja sam sumnjao u to što je ujak rekao,ali sad si me ti uvjerio da nije do harda.

I monitor radi kad ga spojim na stariju konfu...

Ima ujak neki PC sa PCIe utorom,ali neznam koje je napajanje.Nepiše niš na njemu nego su 2 "dijamanta",onakvih kakvih ima na kartama za belu npr.,ali ne vide se oba nego jedan prekriva drugi...E sad,da ja znam koje je to napajanje ja bi spojio,no neznam koje je pa da ujaku ne spržim PC...

Pa onda uporabi svoje napajanje. Najmanji problem.

Ivan Marijanović, univ. bacc. ing. comp.
16 godina
neaktivan

ili jednostavno ujakovu grafu stavi u svoj pc

16 godina
neaktivan
Evo sredio,grafa boota,sve ok,ali sad mi ne prepoznaje DVD drajv.Drajv je LG Hl Dt St neki,neznam koji...Eto molim pomoć zato što moram stavit nove Winse...
17 godina

Imam i ja problem, samo neznam dali je to do grafičke ili monitora (mislim da je u pitanju monitor). Kada mi monitor duže bude ugašen (preko noći), te kad ga palim titra, u početku je to titranje kratko trajalo pa dok se windowsi podignu bi prestalo, ali sada titra oko 5 minuta. Sve je dobro spojeno, u čemu može biti problem?

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.5.2010 19:25 (s0me0ne).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice