Sory ako tema nespada vamo.Garancija mi je istekla.Igro sam igru ( guitar hero -nista posebno) i par puta sam je spustio dole na taskbar posto sam se moro javiti prijaelju na xfire i kada sam se vratio nazad u igru pocela je stekati i izbacilo je error.Odma nakon toga sam otiso na internet i na mozilli su na stranici bile neke tocke razbacane -kao mrtvi pikseli. Kasnije kada sam ulazio u neke druge prozore ih je bilo sve vise i vise i onda mi je dole desno izbacilo poruku da neki file pokvaren (mislim da je neki dio drivera ) Pokuso sam na safe modu obrisati drivere pa ponovo instalirati i nije pomoglo .Pomozite HITNO JE nemam integriranu graficku da mi pomogne. Dali se graficka moze resetirati kao ono u biosu izvadim bateriju isl. Imam na grafickoj one dvije ko iglice ako neko zna mozda mu pomogne oko odgovora. HITNO HVALA
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ako su iznad 75-80c ocisti graficku.
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
Ma temperture su normalene 50 - pa na više zavisi koliko dobru igru igram:Ali problem je u tome sto mi se neke crte i puno tocka pojavljuje na ekranu i onda se ugasi ono plav ekran i nesto pise