Problem s GF 8800GTS grafičkom

poruka: 4
|
čitano: 2.818
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GF 8800GTS Hitno Pomocccc

Sory ako tema nespada vamo.Garancija mi je istekla.Igro sam igru ( guitar hero -nista posebno) i par puta sam je spustio dole na taskbar posto sam se moro javiti prijaelju na xfire i kada sam se vratio nazad u igru pocela je stekati i izbacilo je error.Odma nakon toga sam otiso na internet i na mozilli su na stranici bile neke tocke razbacane -kao mrtvi pikseli. Kasnije kada sam ulazio u neke druge prozore ih je bilo sve vise i vise i onda mi je dole desno izbacilo poruku da neki file pokvaren (mislim da je neki dio drivera ) Pokuso sam na safe modu obrisati drivere pa ponovo instalirati i nije pomoglo .Pomozite HITNO JE nemam integriranu graficku  da mi pomogne. Dali se graficka moze resetirati kao ono u biosu izvadim bateriju isl. Imam na grafickoj  one dvije ko iglice ako neko zna mozda mu pomogne oko odgovora. HITNO HVALA

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.8.2010 21:27 (MARKO_MARINAC).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: GF 8800GTS Hitno Pomocccc
koje su ti temperature?

ako su iznad 75-80c ocisti graficku.
http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
15 godina
neaktivan

Ma temperture su normalene 50 - pa na više zavisi koliko dobru igru igram:Ali problem je u tome sto  mi se neke crte i puno tocka pojavljuje na ekranu i onda se ugasi ono plav ekran i nesto pise

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

BSOD sto znaci softwer ili hardwer, ovako izbrisi drivere..............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice