Problem do graficke ili ?

poruka: 11
|
čitano: 1.903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Ev imam jedan problem koji me je lagano poceo iritirati,ovo mi se desaalo i kad sam imao stari cpu i ram (athlon 5200+,2GB rama) znaci igram neku igru otprilike 1h i odjednom se ekran zacrni,cuje se zujanje u zvucnicima i nista ne moze reagovat ni task manager pa moram restartovati komp. Proc mi je radio na 3.4GHz na stock cooleru pa sam vrati na 3.2 (stock) msileci da je to problem ali opet isto.

Eh sad sta biste vi meni kao obicnom smrtniku preporucili da uradim da probam rijesiti ovaj problem.

HVALA VAM UNAPRIJED.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Itko ? {#}

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Sorry, krivo sam te "skopčao", vidim da sad imaš Phenoma a ne Athlona.

Jesi probao maknuti overclock s grafičke kartice? Vratiti ju na tvorničko stanje pa onda probati.

Inače, ovakve teme bi trebale ići tu

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.2.2011 22:01 (motom2772).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Stock frekvencija na mom procu je 3.2GHz {#}.

A moze li onda mod premjestiti temu u "Hardverske probleme" ???

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Pripremi se grafa ti je na zadnjim izdisajima.

dodajte me na skype:gmailovac
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem do graficke ili ?
Gmailovac kaže...

Aaahh jbg zivot je okkrutan...taman sam planiro ubost kakvu GTX560/HD6950...a moze li u pitanju biti nesto drugo ?

15 godina
protjeran
GSE kaže...
Gmailovac kaže...

Aaahh jbg zivot je okkrutan...taman sam planiro ubost kakvu GTX560/HD6950...a moze li u pitanju biti nesto drugo ?

Prije nekog vremena mi je HD3870 riknula,max sat i pol sam igrao neke igre,i isto black screen,task manager nije pomagao samo restart pc-a na dugme.

14 godina
neaktivan
Gmailovac kaže...
GSE kaže...
Gmailovac kaže...

Prije nekog vremena mi je HD3870 riknula,max sat i pol sam igrao neke igre,i isto black screen,task manager nije pomagao samo restart pc-a na dugme.

Cudno bas sam sad igrao BFBC2 3 puna sata i nije bilo black screena. :SSS

16 godina
neaktivan
Gmailovac kaže...
GSE kaže...
Gmailovac kaže...

E sad da pitam posto se na greskama uci S.....Jel to zbog visikog Clocka grafe (ili voltaze)? Il' je to zbog neceg drugog?

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
15 godina
protjeran
Mojpismonosa kaže...
Gmailovac kaže...
GSE kaže...
Gmailovac kaže...

E sad da pitam posto se na greskama uci S.....Jel to zbog visikog Clocka grafe (ili voltaze)? Il' je to zbog neceg drugog?

Previsok clock grafe,bila je na fur marku oko 6 sati radila ma ko podmazano,i nakon mjesec dana ode ona.Al dobro je sada više nema previsokog clocka na GTX460.

14 godina
neaktivan

Oko 4-5 mjeseciu sam je drzao na 960/1375MHz na 1.225V...ja msm da je zbog toga. 

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice