Problem ! sa ati r7000l

poruka: 9
|
čitano: 1.980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem ! sa ati r7000l

Dobar dan! imam graficku ati r7000l ali nemam drivera probavao sam naci na internetu ali nemogu pronaci pa ako mi netko moze pomoci unaprijed hvala!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem ! sa ati r7000l

Imašovdje. Izaberi koji OS koristiš, radeon, pa 7000 series i skini si drivere.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.5.2010 11:51 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem ! sa ati r7000l

uredu ti je driver i sve ali imam jos 1 problem prvi put kad sam graficku ukljucio radilo sve ok ali mi mis nesto steko pa restarto kompjuter i od tada graficka kad treba ukucat sifru neradi samo mi ekran crn i nece da prikaze na li itko to rijesit ja sam mislio da je dodrivera ali nije :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Problem ! sa ati r7000l

Šifru misliš na log in Windows? Da li se zavrti malo vent na graf kod bootanja (nakon restarta kad se počnu Wn dizati)

sticky boredom with a book:S
16 godina
neaktivan

da kad se treba log u windows i nema vent....

17 godina
protjeran

Ja sumnjam u napajanje, ali neizostavno se to moglo dogoditi i ako je MBO u pitanju pa čak i sama grafička? Koliko je već imaš?Neodlučan

16 godina
Problem ! sa ati r7000l

E da si problem našo prije mjesec dana, pomogo bi ti, a sada ne mogu toliko detaljno.

1. Nikada nisam vidi Radeon 7000 sa aktivnim hlađenjem

2. Svoju Radeonku 7000 sam malo spržio, pa je radila na mizernih 11Mhz!(Mogu nać karticu i slikat sprženi čip)

3. Drivere nikada nisam moga naći.

4. Taj Radeon 7000 bolji je od GeFore 2 MX 400 u flashu i tako finije obrađuje texture, al MX brže vrti igre!

5. Moje je napajanje je bilo u kur** pa je sve bilo normalno.

6. Jbt šta si stavljo šifru!!!!

7. Možda ti je "pasivka" otišla kvragu, desilo se meni, i još par ljudi koje poznajem.

8. Jesi provjerio da nije stvar u procesoru. Ja sam bio živčan opalio nogm u komp, i plastik s ventilatora napukla (previše je kaotično za ispričat)

9. Daj skini neki program za skidanje šifri... neki veći ako hoćes, npr. AVG Safedisc

10. Pošto je meni bilo sve živo u kur** sa kompom, mislim da je problem u HDD-u

11. Imao ja Celeron 2 900 Mhz, i stavim HDD od 80 Gb, sve je odletilo kvragu, jednostavnije rečeno, ko fićek s nitrom

12. Ako ti je RAM spržen, u što ne vjerujem, jer običan korisnik to nije u stanju napravit (osim ako si "profesionalac" kao ja)

13. Dobro sad matična sigurno nije problem, osim ako nisi ubacio magnet u kućište, o neki pametni ljudi (napemet mi pada moje ime)

14. Jesi dobro spojio grafičku?

Ma daj ovo ti neće pomoć!!!!

Izzy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem ! sa ati r7000l

imam ja vec 1 grafcku i  ona radi zamjenjuje ati 7000l dok nenadem di je caka a ona radi na 2. copmu a na ovom nece :S

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Pa onda si sve mi rekao..? Ako ti radi na drugom kompu kvar ti nije u graf. nego u prvom kompu..^^

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice