Pozz ekipa.
Ovako, imam namjeru da malo unaprijedim ovaj svoj kompjutercic pa bi mi trebala vasa pomoc.
Prije 3 godine sam bio lud za gamingom, pa sam sastavio sebi konfu koja je u tom vremenu jeb*la mame medjutim to me je proslo ali evo sad na jesen stize par zanimljivih naslova pa bi to da odigram onako na nekim solidnim postavkama.
Konfiguracija je slijedeca: Intel Core2Duo E4600 @ 2.4 Ghz, 4 GB RAM DDR II 800 Mhz, maticna je bila ABIT IP35 - E OFF LIMITS medjutim pojavio mi se prosle godine neki problemcic i rekao sam ljudima u servisu da mi ubace najslicniju tako da je sad tu Gigabyte G31M - ES2L nisam ni gledao speficifikacije jer sam totalno out trenutno iz informatickog svijeta, a sto se tice graficke tu je EVGA Nvidia 8800GT 512 MB..
Eh, ove novije igre pokrecem i ali hocu da to malo poboljsam, da se to vrti malo "komotnije".
Mislim da mi je trenutno najveci problem graficka, odnosno da mi ona najvise kaska pa me interesuje sta je trenutno best - buy recimo ? Za ovu sam prije 3 godine dao 500KM i ne mislim sad toliko da izletim ali ono do nekih 300 KM sta se moze naci, pa bila nova neka srednja ili malo jaca polovna graficka. Uglavnom, da vrti ove novije igre i da mi posluzi bar narednu godinu za gejming. Uostalom, da ne bi otvarao drugi topic ako mislite da bi jos sta trebao izmjeniti uputite me jer sam totalno ispao iz tog informatickog trenda.. :)
Hvala unaprijed. :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i proc ti ej dosta kocnica