Pomoc oko odabiru graficke

poruka: 10
|
čitano: 1.752
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

bok Ljudi, Imam jednu dilamu, uzimam alienware laptop sa i7 940XM procesorom 8GB DDR3 RAM

zanima me vase misljenje za graficku karticu, novac nije u pitanju, samo je u pitanju bolja izvedba svih igara i performansi ko ce korisit,

inace bi pito brata za misljenje, al problem je u tome sta on nesmije da zna ista o tome posto mu se blizi rodjendan pa ga zelim iznenadit......

Pitanje je odluka o grafickoj:

Dual 1024MB ATI Mobility Radeon HD 5870 GDDR5 sa ATI CrossFireX tehnology

ili

SLI Dual 1GB GDDR5 NVIDIA GeForce GTX280M

Hvala unaprijed......

ja nisam bash kompjuterash, a posto radim na brodu, nije mi tesko za buraza izdvojit...... posto je on lud za time kao ja za svojom curom hahahahhaahaha.....

0 0 hvala 0
15 godina

Osobno bi iša na ATI-evu verziju. Ima podršku za direct x 11. Iako nije ni za bacit nvidia. 

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

:D, meni je isto ATI nekako privlacnije, al eto doso sam vas pitat sta bi preporucili,  nemoraju bash biti ove graficke koje sam napiso, samo da je njemu to kad vidi da place od srece i da se lupa nogom u guzicu........ kao sto rekoh, ja nisam taj tip za kompove :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ako je isključivo za igre onda svakako idi sa ATI grafama, jer su kvalitetnije što se tiče gejminga {#}.

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

nije isklucivo za igre,  on se bavi i programiranjima, i sta ja znam cime vec ne, pokusavo je on to meni objasnit, al daj brate pusti ti mene da se ja zabavljam na druge nacine osim kompa.... :))))))))))), bez uvrede svima....... kad covjek zna da nije za te stvari, to je tako xD

0 0 hvala 0
15 godina

Uzmi ati i nećeš falit.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.2.2011 23:21 (sirka666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Pomoc oko odabiru graficke
Razor007 kaže...

Ako je isključivo za igre onda svakako idi sa ATI grafama, jer su kvalitetnije što se tiče gejminga {#}.

koje ja sve gluposti neću čuti.

po čemu je AMD bolji od nvidie?

u ovom slučaju ajde na AMD

14 godina
neaktivan
dv14 kaže...
Razor007 kaže...

koje ja sve gluposti neću čuti.

po čemu je AMD bolji od nvidie?

u ovom slučaju ajde na AMD

Ja ti radim sa nvidiinom grafičkom karticom(GeForce GT 240 1gb), Nvidia ima svojih prednosti za razliku od Ati grafa, a također ima i Ati prednosti za razliku od nvidie......

Neka se čovjek odluči kako želi, jer obje grafičke kartice su vrhunske ....

15 godina

po meni nvidia ima više prednosti( physx,CUDA,bolja teselacija, bolji driveri) u odnosu na AMD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dv14 kaže...

po meni nvidia ima više prednosti( physx,CUDA,bolja teselacija, bolji driveri) u odnosu na AMD

AMD ima slider {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice