Pomoc u odabiru graficke

poruka: 9
|
čitano: 881
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Pomoc u odabiru graficke

Crkla mi je trenutna graficka ati radeon 4770 i treba mi nova. Koju bi mi preporucili grafu do 750 kn da je od ati(naviko sam se an to ime) graficka bi sluzila za igranje igrica. Hvala!

0 0 hvala 0
14 godina
Pomoc u odabiru graficke

Polovna HD 5850/6850 sa garancijom.Moze i HD 5830/6790.Koje napajanje imas i koji procesor?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Pomoc u odabiru graficke

nista od polovnih ma neko od 400W al ak je uspjelo izdrzat ovo sat koristi 2 6pinska i amd athlon X2 250 3.0 ghz

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pomoc u odabiru graficke
NoDiggity kaže...

nista od polovnih ma neko od 400W al ak je uspjelo izdrzat ovo sat koristi 2 6pinska i amd athlon X2 250 3.0 ghz

HD 6770.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Pravac ADM.hr
15 godina
protjeran
Pomoc u odabiru graficke

di je taj portio?

0 0 hvala 0
14 godina
NoDiggity kaže...

di je taj portio?

To je LINKS-ov web shop.Narucis preko neta i platis kada ti dode pouzecem.Taman ce te kostati 750 kuna.

15 godina
protjeran
Pomoc u odabiru graficke

jel jaca od moje?

0 0 hvala 0
14 godina
NoDiggity kaže...

jel jaca od moje?

DA,jaca je od HD 4770.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 19:00 (zoharbizo).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice