Ovako nudi mi se ova graficka za neki 450kn i cini mi se solidna... po cijeni i po perfomansam jer ih meni treba 10 komada... imam jednu probnu igram na njoj battefield bad company 2 bez ikakvi stekanja na high grafici. Pa vas molim vase misljenje o kvaliteti ove graficke i moze li se ista bolje uzet najvise do 600kn? 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ok za što ti konkretno trebaju ove HD4650 grafičke? Nisu loše, ali imaju jačeg brata model HD4670 koji dolazi opremljen sa bržom GDDR3 memorijom (dok HD4650 obično dolazi sa DDR2 memorijom). On je bio oko 500-550kn. Nvidia ima 9600GT grafičku u ponudi koja je mrvicu brža od HD4670 (535kn pa na dalje), ali više troši, više se zagrijava.
nije da mi bas treba ta grafa.. ucinilo mi se malo para jedan frend mi predlozio i sredio mi nekog popusta pa mi se nije cinila losa ali nisam neki strucnjak sto se toga tice pa evo stavio sam temu na forum u nadi da ce mi netko pametno nesto reci... ali nisam spreman vele kesa davat samo za graficku jer moram jamiti nekoliko plocica rama...
nema razlike izmedu performansa izmedu 4650 512mb i 1gb, to je samo marketinski trik...zato uzmi jeftiniju