Zdravo svima!
Zelio bih da znam sta je potrebno da se ugradi dobra graficka!
Video sam negde( nemogu da se setim kom sajtu) da je potrebne neke performanse ! da nemozes tek tako da ubacis i eto radi! xD
ako moze neko da mi kaze sta je potrebno !
Zdravo svima!
Video sam negde( nemogu da se setim kom sajtu) da je potrebne neke performanse ! da nemozes tek tako da ubacis i eto radi! xD
ili si troll ili si bog ti pomogao totalna seljačina , al dobro , netko ti je valjda htio rec da nemozes u stari komp ugradit neku mrcinu od grafe , jer s obzirom da procesor grafi šalje kod koji ona treba obradit i pretvorit u sliku beskorisno je kupovat jaku grafu ako je procesor slab i nema joj sta poslat , također ne mozes jaku grafu stavit u neki stari komp koji ima jako slabo napajanje jer jake grafe dosta troše.
Zdravo svima!
Za početak, potrebno je imati više-manje dobar ostatak konfiguracije, pogotovo bolji procesor koji je u stanju da je iskoristi kako treba.
Kao drugo, moraš imati kvalitetno, po mogucnosti brand-name napajanje.
Nadalje, moraš svakako imati noviji PCI-Express x16 utor na matičnoj kako bi mogao staviti neku noviju mocnu grafu.
Kuciste odgovarajuće u koje grafička moze bez problema stati. (ne možeš npr. HD5970 staviti u neko šrotex EVC kućište od 39cm dužine xD)
I to bi ti u kratkim crtama bilo to.
nadi papire od compa i napisi ovdi koji je pa cemo ti preporucit...@athlon ne sudi odma knjigu po koricama...i ne vridaj covika...
nadi papire od compa i napisi ovdi koji je pa cemo ti preporucit...@athlon ne sudi odma knjigu po koricama...i ne vridaj covika...
napisao sam post i pomogao mu pa mislim da je vrijeđanje zanemarivo ? da je netko došao i napisao mu da je debil i nista drugo to vec zasluzuje ban.
@athlon64, zoharbizo:
U čemu je problem?
@athlon64, zoharbizo:
U čemu je problem?
u kulturi koje je svaki dan sve manje i manje na ovom forumu
Zdravo svima!
ako imas taj proc koji je pod moj pc imas i pcie slot...morat ces ocat proc ako zelis neku jacu grafu i morat ces nam rec koje imas napajanje da znamo moze li cijeli setup drzat...
@athlon64, zoharbizo:
U čemu je problem?
Što ćeš
Ipak, mislim da je athlon64 samo namjeravao izraziti svoje mišljenje, no nije ispalo kako je htio. Malo se lošije izrazio, ali vjerujem da nije ništa loše mislio. Bilo bi u redu da se pomirite. Kako bilo, nije u redu da spammate čovjeku temu.
@athlon64, zoharbizo:
U čemu je problem?
neznam
@athlon64, zoharbizo:
U čemu je problem?
necemo spammat ajde , dao sam covjeku odgovor a to da je totalna seljacina je znacilo da malo provede vremena na bug forumu i educira se :D , ako ce ga to uvrijedit onda stvarno nek ide upucat sebe i svoj veliki ego -.-
ako ima ovaj proc pod moj pc ima socket 775 i pcie slot...ali neznamo koje ima napajanje i jos ce morat ocat proc..eto ontopic sada 
Evo na everestu:
CPU:http://www.dodaj.rs/?2U/Vz/2ofId0tE/capture.jpg
Maticna ploca:http://www.dodaj.rs/?13/1y/1Aib6TAh/1.jpg
izvinite!! vidim da sam neke razljutio!
Ako moze da mi predlozite ! /koja bi mogla grafa!
evo jedna solidna ponuda , nista puno jace se ne isplati stavljat , samo moras otvorit kuciste i rec sto ti pise na napajanju jer ti moze izgorit ako stavis grafu koja puno trosi :.
http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gigabyte-geforce-gts-250-overclocked-1gb-ddr3-oglas-2962892
ok! hvala ti ! sad cu da vidim!
Provjerio sam...
400 W
druze! ako moze malo da mi pomognes gdje da to nadjem! posto gledo sam na napajanju i nepisemi !
s obzirom da ti ne pise vjerojatno je neki ms ili neko takvo smeće ,da je corsair / seasonic/ antec/enermax ili neka druga odlicna firma pisalo bi preko cijelog napajanja , ugl to napajanje nije za nista a kamoli gts250 ili gga mijenjaj ( jedno 500kn troška ) ili kupi grafu koja jako malo trosi , neznam kakav je izbor uopce, koju grafu trenutno imas?
trazio sam znaci sve zivo samo pise Total out.. nesto tako 400 W i neka gore tabela ali u njoj nepise koji je model... a sa strane ima pisu neki brojeVI!
mozes li ti da mi preporucis neku drugu koja mi je sigurnija>>> da neuzmem sad GTS 250 a neradi ili tako nesto!
trazio sam znaci sve zivo samo pise Total out.. nesto tako 400 W i neka gore tabela ali u njoj nepise koji je model... a sa strane ima pisu neki brojeVI!
nista , pogledaj koliko ampera ima na 12v railu , dakle isod 12v bi trebala ppisat nekakva amperaža , mozes ga i slikat , ali nije potrebno , to je ms industrial garant , to nije za napajat mobitel a kamoli komp tako da uzmi nesto kao polovni radeon 5670 , on ne trosi puno a bit ce ti puno bolje preformanse od sadasnje grafe , ali nam reci sta sad imas?
ako mislis od graficke : imam Geforce 8400 gs 512 MB !!
ako mislis od graficke : imam Geforce 8400 gs 512 MB !!
uuuuuuhhhh , jedan radeon hd5670 bi te spasio sto se tice gaminga.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=7947 kupi to i miran si i nemoras minjat napajanje
znam to... izludjuje me ova graficka... nemoze da igra Witcher 2,Blackops i tako te igre! jedva ih igra Na low!
znam to... izludjuje me ova graficka... nemoze da igra Witcher 2,Blackops i tako te igre! jedva ih igra Na low!
Čudno je kako ih uopće možeš pokrenut :)