Evo lijep pozdrav..Moze li mi neko pomoc oko namjestanje te grafe?Stvara mi probleme dok igram Counter-Strike
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam ja drivere..Neg Podesavanja tih drivera :D..Mislim da bi se mogli bolje podesit neg sto ih ja podesim :S
A kakve probleme?nisi napomenuo..
Mislis na clockanje?
Mislis na clockanje?
1. Problem je da mi u Catalystu pise da je grafa ATI RADEON HD 2600 XT AGP
2. One 3d postaveke da se bolje podese..[Mislim da se mogu bolje podesit]
Mislis na clockanje?
1. Problem je da mi u Catalystu pise da je grafa ATI RADEON HD 2600 XT AGP
2. One 3d postaveke da se bolje podese..[Mislim da se mogu bolje podesit]
Jesi ti sam stavljao grafičku ili si nosio u servis?
Mom frendu su u servisu zamjenili grafičku od 512mb za 128mb (ne sjećam se koje grafulje) i tak ga opelješili, on se meni žali da mu ne ide PES, kad ja pogleda ono neka grafulja od 100kn 
Izvadi pa pogledaj koja ti je grafa unutra..
Ako je stvarno 3650, obrisi drivere driver sweeperom, i stavi najnovije..
Prvo to..
Ma s tom 3650 AGP masa problema.
Imao sam je i ja no ubrzo sam je se riješio jer je jednostavno odbijala raditi kako treba. Ekran mi se konstatno freezao u igrama ili bi se iz čista mira ugasio monitor. Također sam imao i problem da je driveri vide kao grafu iz HD 2xxx serije. Nakon nekoliko mjeseci mi je dop1zdilo sve to pa sam je jednostavno bacio.
Support za AGP kod ATi-a je zaista katastrofalan jer ima masa ljudi s takvim problemima na netu.
Da pogađam, piše Visiontrek 2600XT. Nek te to ne brine..a drivere za AGP ti je najbolje iskušati neke nereferentne, npr. Omega drivere, XG Warcatse i slične.
AGP Hotfix nekima rješava probleme sa teksturama i smrzavanjima, većini ne. Pokušaj sa nekima od drivera koje sam ti naveo, ukucaj u google pa vidi koji su među zadnjima za AGP izašli.
Inače 2600XT sa DDR3 je brža od 3650 sa DDR2, tek toliko, FYI. Al nije ni to važno.
Neke od mogućih solucija su ti ovako :
*Ugasiti / upaliti vsync, ovisno o igri pa da vidiš kako se ponaša
**Catalyst AI staviti na Disabled ili na najmanji dopušteni, dakle samo ne Advanced.
***Ugasiti na ploči Fast Writes ako podržava.
****Provjeriti napajanje, da li treba 4pin Floppy kabel biti spojen u kartici, ili 1xmolex na jačim modelima
*****Uninstall drivera, Driver Sweeper pomesti sve od ATija, restart > Staviti prvo drivere s CD-a da ih windowsi povuku sami, onda lupiti PREKO NJIH XG Warcatse..
Stranica ti je tu :
Doktorirao sam valjda na ATi-ju i AGP-u. Probleme im rade većinom kartice koje su paralelno šibali ili konvertirali sa PCIE na AGP buseve, od nekih X1950pro,pa nadalje..
Osobno, zadnja ATi AGP koja mi je radila fenomenalno bila je X800XT Platinum Edition. Od nje sve same kerefeke a probao sam X1950pro,2600pro,XT,3650,3850,4650.
To je igra jednostavno sreće i živaca. Ovisi uvelike i o chipsetu na matičnoj te overclock postavkama sustava, napajanju, itd.
Sretno.