Pitanje u vezi hd4850

poruka: 19
|
čitano: 2.180
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Napajanje 400w i hd 4850
Pozdrav svima! Evo danas sam narucio doticnu grafu(4850) 1GB Powercolor, grafa mi se svidja sve ok sam me pati sto neznam hoce ju moje napajanje Fortron BS2 400W moči terat! Trenutno nemam novca za novo jače napajanje, a čovjek u trgovini di sam naručio mi reko da postoji mogučnost da mi u prvih 5 min rada kad ju stavim rikne napajanje! Imam e8400 3.0ghz 2x2Gb ddr2 800, jedan hard i dve pržilice, kučište s dva ventilatora.. eto pomozite jer me ubija neizvjesnost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pitanje u vezi hd4850

uh da bar imaš brand napajanje jer je to serija koja dosta troši.. A slušaj pošto si naručio, kada dođe grafa provaj stavit ako ne ide moraš uzet novo.. a to da se može pokvarit napajanje mislim da ne.. Ona jedino nemože dat dovoljno struje, ali da se pokvari hmm Iznenađen

evo ti requirements 

450 Watt or greater power supply with 75 Watt 6-pin PCI Express® power connector recommended

http://gtabalkan.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 12:02 (joze).
Moj PC  
0 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi hd4850

Držat će BSII.

Šta Fortron nije brand-name napajanje šta pričaš ti?! Pa netko ovo i čita.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 12:11 (thedream).
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Napajanje 400w i hd 4850
Gamer535 kaže...
Pozdrav svima! Evo danas sam narucio doticnu grafu(4850) 1GB Powercolor, grafa mi se svidja sve ok sam me pati sto neznam hoce ju moje napajanje Fortron BS2 400W moči terat! Trenutno nemam novca za novo jače napajanje, a čovjek u trgovini di sam naručio mi reko da postoji mogučnost da mi u prvih 5 min rada kad ju stavim rikne napajanje! Imam e8400 3.0ghz 2x2Gb ddr2 800, jedan hard i dve pržilice, kučište s dva ventilatora.. eto pomozite jer me ubija neizvjesnost!

čovjek u dučanu donekle ima pravo samo što  napajanja neče riknit trenutno moglo bi riknit tjekom igre ustvari kad se prigrije

a ustvari  u kojoj si trgovini naša tu prastaru grafu

15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi hd4850

http://www.czechcomputer.cz/uploadimg/USR.519069/2BD7A25689EAAF0AC12571FE0039E56B/K0901020002399653850309715132752.jpg

Ta konfa sa E8400 i 4850 ne troši 200W u loadu šta vam je ljudi Božji,držat će napajanje bez problema.

360W daje kvragu na 12V.

Evo test 500W modela..

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story3&reid=84

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 12:32 (thedream).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Pitanje u vezi hd4850

Izdražat ce ali planiraj ubuduce nabavit jaće napajanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Pitanje u vezi hd4850
thedream kaže...

Držat će BSII.

ma kakav fortron uz 

Thermaltake

Corsair
Enermax
zalman

Coolermaster

15 godina
neaktivan
joze kaže...
thedream kaže...

Držat će BSII.

ma kakav fortron uz 

Thermaltake

Corsair
Enermax
zalman

Coolermaster

E8400 i 4850 ne zahtjevaju Enermax,ni Corsair napajanje. Bez problema će Fortron odraditi posao,zašto da mijenja sad,nek štedi za kasnije novac. Coolermaster ima smeća u klasi 500W napajanja,kao i Thermaltake u velikoj većini slučajeva,prilično loša napajanje ispod 500W, krmače tipa 750 toughpowere i slična ne računam. Zalman ima solidna napajanja  ispod 500W ali nemaju efikasnost kao BSII.

Ener 425 i slična Revolution sranja je glupo i spominjati kad vidiš koliko koštaju,nude najviše a koštaju bezobrazno skupo,i 95% ljudi će se okrenuti neće ih ni pogledati.

Corsair ima CX400 koji je nešto jači ili čak u rangu ovog Bluestorma II, VX450 mu ne treba,VX550 mu ne treba.

Posve dovoljan mu je Bluestorm II,držati će se neće se oznojiti.

Fortron je inače prvi na svijetu izbacio Platinum certificirano napajanje,sa 90+% efikasnosti,i to u klasi ispod 500W. Toliko o tome.

http://www.fsp-group.com.tw/english/3_news/2_detail.asp?mainid=1&id=65

The 80PLUS Platinum certificate requires power efficiency of 90%, 92% and 89% or above respectively when the load is 20%, 50% and 100%. FSP 450-60PTM which passed 80PLUS Platinum certificate recently, is a 450-watt multi-output type power supply whose efficiency achieves 90.79%, 93.13% and 91.89% at 20%, 50%, and 100% loading points, and the power factor control (PFC) is above 0.98. These features make it a real type with high efficiency.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 12:57 (thedream).
17 godina
joze kaže...
thedream kaže...

Držat će BSII.

ma kakav fortron uz 

Thermaltake

Corsair
Enermax
zalman

Coolermaster

Kakvi bakarači uz LC POWER 650W

LC6650GP3 V2.3 - GREEN POWER za 400nakuuuuu

16 godina
neaktivan
Pitanje u vezi hd4850

Držat će sigurno, ali preporučam ti da promijeniš napajanje čim nađeš love za to, za svaki slučaj.

Pogotovo ako ti je ovaj Fortron dosta dugo korišten.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma nek drži neko vrjeme ovak, kasnije budem uzeo opet Fortrona al 500w zato što sam s ovim do sad prezadovoljan! Javim rezultate kad grafa stigne!
15 godina
odjavljen
Gamer535 kaže...
moči terat

Mato kraljuSmijeh

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
17 godina
neaktivan
Weky kaže...
Gamer535 kaže...
moči terat

Mato kraljuSmijeh

mato_ivankovac aka svjetleci ventilator????

15 godina
neaktivan
joze kaže...

mato_ivankovac aka svjetleci ventilator????

ivanovac, ne ivankovac, you

Sry, morao sam :P

Ontopic: Nemaš problema, BSII su dobra napajanja, neće se ni oznojit s 4850.

Inače ima i običnih Bluestorm koja su malo slabija ili u rangu s PNF serijom. Čisto

za informaciju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.9.2010 18:51 (ATiGamer).
16 godina
neaktivan
Gamer535 kaže...

I nakraju da sumiramo, bez problema će radit, nemaš brige, to je solidno napajanje, koje će vjerojatno dosta dugo radit!?

15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi hd4850

ja ti imam Fortron BS 400 W i to prvu seriju i mogu

ti reci da je zakon,bez problema ce ti sve drzati,

pogledaj pod moj pc,jaka grafa 5850,dva harda,3 venta

i nikakvih problema,nema potrebe za troskom...

marroncevic
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo grafa stigla sve spojio i idem upalit i ono paljenje dođe do taman kad se hard treba pokrenut i stane, i probam par puta još i ništa i onda skužim da sata kabel iz napajanja ide prvo na pržilicu, a onda na hard, kad sam ga skinuo s pržilice, a ostavio na hardu samo komp se pri idučem paljenju upalio odmah al djeluje mi malo sporije to pokretanje nego inače sa starom grafom.. Za sad se ne grije ništa, stavio iza ruku ventilator napajanja hladno piri. Mada znalo mi se dogodit i sa starom grafom hd4650 koja je bila slabija puno i manje trošila da mi se komp nekad upalit htjeo nije što je zanimljivo, ali onda bi ga isključio i iz druge bi upalio odmah. To se znalo dogodit jednom u 2 mjeseca kolko sam skužio.. Bit će da je to sve do napajanja, al opet još je ostalo tolko kablova na njemu koji nisu nigdje spojeni, što bi se desilo tek kad bi neke od tih još koristio.. Ništa izgleda da novo napajanje ipak negine!

15 godina
neaktivan
Pitanje u vezi hd4850

Ne mogu vjerovati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brkovi kaže...

ja ti imam Fortron BS 400 W i to prvu seriju i mogu

ti reci da je zakon,bez problema ce ti sve drzati,

pogledaj pod moj pc,jaka grafa 5850,dva harda,3 venta

i nikakvih problema,nema potrebe za troskom...

Evo meni već mjesec dana prošlo otkako stavio grafu i drži ju bez problema, napajanje se negrije nešt previše, a poslje dužeg igranja lagano piri mlaki zrak!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice