Pitanje u vezi sa 8600GT

poruka: 3
|
čitano: 1.001
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Pitanje u vezi sa 8600GT

Imam jedno pitanje na proslom win 7 imao sam gpu-z i on mi je pokazivao da 8600GT ima podrsku za Pxysx a sad kad sam reinstalirao windowse (opet imam 7) gpu-z pokazuje da 8600GT nema podrsku za Physx......U cemuu je problem....

I koje je tacno da li ima podrsku za physx ili ne......

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Pitanje u vezi sa 8600GT
Sliva22 kaže...

Imam jedno pitanje na proslom win 7 imao sam gpu-z i on mi je pokazivao da 8600GT ima podrsku za Pxysx a sad kad sam reinstalirao windowse (opet imam 7) gpu-z pokazuje da 8600GT nema podrsku za Physx......U cemuu je problem....

pusti gpu-z, ta kartica kao i svaka druga iz serije 8xxx pa nadalje ima podrsku za physix ali nazalost ta kartica je istovremeno nedovoljno ja jaka da i vrti taj physix - tako da se ne uzbudjujes puno oko toga, ionako imas jednu i pol igru koje efektivno koristi taj fizikalni api

Samo su dvije stvari na svijetu beskonačne, svemir i ljudska glupost, samo sto za svemir jos nisam siguran - Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.6.2010 20:31 (dado8).
18 godina
RE: Pitanje u vezi sa 8600GT
Sliva22 kaže...

ima podrsku, pogledaj u nvidia cotrol panel da li su ti se instalirali physx driveri, ako nisu, skini ih posebno i instaliraj

druga stvar koja je moguca da gpu-z ne zna ocitati potpuno nove drivere - to u slucaju da vidis da su instalirani u nvidia control panelu

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.6.2010 9:38 (igy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice