dakle zanima me mogu li staviti PCI-E grafu u PCI utor..mislim da je to nemoguće ali eto pitam i da ako ne gdje da nađem dobru ponudu PCI grafičkih kartica...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dakle zanima me mogu li staviti PCI-E grafu u PCI utor..mislim da je to nemoguće ali eto pitam i da ako ne gdje da nađem dobru ponudu PCI grafičkih kartica...
Ne nemožeš,a s pci grafičkom bude odlično ako i minesweepera pokreneš ili super maria :D
Ne nemožeš,a s pci grafičkom bude odlično ako i minesweepera pokreneš ili super maria :D
ma imam ja tu neku grafičku pci nvidia 8500gt...ali ja bi kupova nešto jače ako ima za takvu sabirnicu :) i kako da provjerim koje sve sabirnice imam a da ne otvaram komp
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
aha vidim sad da imam 2 pci 1 pci-e utor i 1 pci-e x16
a kako da provjerim koje napajanje može li prek everesta
Otvori kučište i isčitaj deklaraciju.
OT:
Slamka radi li hosting dobro ;)
radi ljepo hosting a moežete li mi preporučit neke grafičke kartice ? do 500 kn max
hd5670 512 mb -580 kn ADM
Ovdje je fraza "dodaj jos malo" postala neizostavan dio 
I'll be back
imal koji hrvatski online shop sa dobrim grafama..ako ima davajte link
i da ne mislim prodavat bubrege
samo krv ako bude potrebno 
http://www.hardsoft.hr/artikl.asp?item=graficka-kartica-vtx3d-hd4650-1gb&code=0901082&cat=graficke-karticešta mislite o ovoj ovdje
I'll be back
ajd mi onda nadji najjeftiniju mogucu graficku na kojoj bi mogao igrati i novije naslove...ne gledajuci na ostali djelove
ajd mi onda nadji najjeftiniju mogucu graficku na kojoj bi mogao igrati i novije naslove...ne gledajuci na ostali djelove
http://www.instar-informatika.hr/vga-ati-xfx-hd4670-1gb-ddr2-dual-dvi-tv/XFX-HD-467X-ZDF2
ja takav ulaz nemam na monitoru :) ima li to kakve veze imam samo onaj plavi d-sub
ja takav ulaz nemam na monitoru :) ima li to kakve veze imam samo onaj plavi d-sub
uzmes adapter dvi->vga
Za 500kn uzmi rabljnu grafu, za 450 možeš nać hd4850 ili neku 8800gts i slično