Pasivno hlađenje za memoriju na grafičkoj kartici

poruka: 4
|
čitano: 2.143
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Dakle doma ima HD3870 od Sapphirea,ali sam stavio Accelero Twin Turbo hladnjak umjesto standardnog.Sve je dobro bilo do danas kad sam primjetio da su mi otpala ona srebrna "rebra" (znači oni pasivni hladnjaci za memoriju),pa me zanima gdje tih "rebara" ima za kupiti (gledao sam u HGspotu,Chipoteki),ili ako bi mi netko mogao reći kako se zove ono ljepilo kojim su ta rebra premazana i gdje se to ljepilo može kupiti?Inače temperatura jezgre je 39 c.

Failure is never an option

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imas u Linksu.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da li možda znaš čime su premazana ta "rebra"?To nije obično ljepilo,predpostavljam da ima nekakva termalna svojstva.Pitam zato, jer mi je rečeno da držanje tih rebara ovisi o temperaturi,pa ako opet budem kupovao isti hladnjak neću se baš usrećiti.

Failure is never an option
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.2.2009 16:40 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

To je vjerojatno neko specijalno ljepilo.Mislim da ga je u Linksu bilo za kupit a vidim da sad imaju samo pastu.Probaj ih nazvat i pitat dal imaju.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice