NVIDIA Blackwell 50xx izdvojena tema

poruka: 4.625
|
čitano: 810.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: NVIDIA Blackwell 50xx
Mauro kaže...

Bemti, odem poslije rucka malo ubit oko i propustim najbolje dijelove 

ima li neki wayback machine ili nešto slično za bug forum... ovakve situacije su toliko rijetke i nepoželjne da ih je doista šteta propustiti 

17 godina
nikonja kaže...

Jel ima itko ovde "Palit GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S", u dojčlandu je oko 750 eura i nekako me vuče da je ubodem pa me zanima dali ima išta bolje za iste pare?

obicna palit pro je deblja i zauzima 3 slota, ova ima s jer je tanaj verzija i uzima 2.5 slota, obicna pro ima odlicne termalne performanse, e sad koliko je S isti ili losiji nisam siguran ali svakako su to kvalitetne graficke kartice za 750 eura ne mozes kupit bolje u ovom trenutku.. Eventualno ako oces AMD.

Probaj vidjet kakva je obicna palit s cijenom i ja bih radije dao 30 - 40 eura vise i uzeo deblju graficku jer sigurno ima i deblji heatsink

8 godina
toxic kaže...
nikonja kaže...

Jel ima itko ovde "Palit GeForce RTX 5070 Ti GamingPro-S", u dojčlandu je oko 750 eura i nekako me vuče da je ubodem pa me zanima dali ima išta bolje za iste pare?

obicna palit pro je deblja i zauzima 3 slota, ova ima s jer je tanaj verzija i uzima 2.5 slota, obicna pro ima odlicne termalne performanse, e sad koliko je S isti ili losiji nisam siguran ali svakako su to kvalitetne graficke kartice za 750 eura ne mozes kupit bolje u ovom trenutku.. Eventualno ako oces AMD.

Probaj vidjet kakva je obicna palit s cijenom i ja bih radije dao 30 - 40 eura vise i uzeo deblju graficku jer sigurno ima i deblji heatsink

Ma koliko sam čitao ovaj model nema baš najtiši ventilator, ali kako vidim Ventus od MSI i Windforce od Gigabyta su par eura skuplji ali reviewi po internetu su razlićiti za sva tri, jednima su tihi, drugi imaju coil-vine, drugima su preglasni.... tako da me j... više nisam pametan. 

14 godina
NVIDIA Blackwell 50xx

Necu komentirat raspravu kao takvu, ali zar nismo mjesecima citali o zapaljenjima konektora na novim karticama te o tome kako su krivci raznorazne kineske ekstenzije itd.

koliko god mi to rijesenje mozda i izgledalo oku ugodnije, nisam siguran da bi karticu koju sam platio 1300e spajao na adapter od 2 eura s aliexpressa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neznalica90 kaže...

Necu komentirat raspravu kao takvu, ali zar nismo mjesecima citali o zapaljenjima konektora na novim karticama te o tome kako su krivci raznorazne kineske ekstenzije itd.

koliko god mi to rijesenje mozda i izgledalo oku ugodnije, nisam siguran da bi karticu koju sam platio 1300e spajao na adapter od 2 eura s aliexpressa.

Bi ako si kupio karticu na 24 rate kao prosjčeni balkanac jer onda ti je svaki euro bitan 

Jer logika šparanja pa kupovanja kod nas ne postoji, kod nas samo postoji logika "vidim nešto šta bi imao, nemogu si priuštit, ok kupim na rate/kredit!" i onda onda se špara na svemu ostalom, kod auta se kupi bmw pa najjeftinije kineske gume, ovde pa sa takvim adapterima...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice