Nova grafička

poruka: 41
|
čitano: 2.364
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nova grafička

Zdravo ekipa, iman grafičku ati 5570 i iman napajanje od corsaira 400w, i htio bih malo unaprijedit razinu igranja, pa bi mene zanimalo koji je maksimum  za grafičku a da ovo napajanje može izvući,procesor je athlon x4 620

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Nova grafička
Mr. Kennedy kaže...

Zdravo ekipa, iman grafičku ati 5570 i iman napajanje od corsaira 400w, i htio bih malo unaprijedit razinu igranja, pa bi mene zanimalo koji je maksimum  za grafičku a da ovo napajanje može izvući,procesor je athlon x4 620

Koje je to tocno napjanje,koja serija?

14 godina
neaktivan
CX
14 godina
Mr. Kennedy kaže...
CX

Onda bi ti preporucio hd6950 1gb ili gtx 560 ti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 17:33 (gamer34).
14 godina
neaktivan

tnx

14 godina

.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 19:18 (gamer34).
14 godina
neaktivan
kakvo klokanje grafe,ne brini, samo sam proc na 3.1 diga i to je to
15 godina
gamer34 kaže...
Mr. Kennedy kaže...

tnx

Samo da te upozorim da neces bas moc grafe previse klokat da slucajno nebi nesto pregorilo.

šta će mu pregorit , o ćemu ti , ionako joj ne moze dirat napon , lol , noob.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
athlon64 kaže...
gamer34 kaže...
Mr. Kennedy kaže...

tnx

Samo da te upozorim da neces bas moc grafe previse klokat da slucajno nebi nesto pregorilo.

Zasto nemoze dirat napon??

15 godina
gamer34 kaže...
Mr. Kennedy kaže...
CX

CX400 sa takvim grafama je moguce ali sve dok nema jos nekih velikih potrosaca u PC-u

Znam iz vlastitog iskustva da CX400 drzi HD6870 i Athlon II x4 630, ali da bi drzao HD6950 i GTX560Ti 24/7 u te vode se nebih upustao.

jel od silnog proteina smanjila mi se kara,al glavno da je na bicepsu pukla kapilara|||http://www.youtube.com/watch?v=h1KDYOvecl0&feature=player_embedded#at=60|||
14 godina
Brega55 kaže...
gamer34 kaže...
Mr. Kennedy kaže...
CX

CX400 sa takvim grafama je moguce ali sve dok nema jos nekih velikih potrosaca u PC-u

Znam iz vlastitog iskustva da CX400 drzi HD6870 i Athlon II x4 630, ali da bi drzao HD6950 i GTX560Ti 24/7 u te vode se nebih upustao.

Drzalo samo ja nebi riskirao s nekim pretjeranim overclockom.

15 godina
neaktivan
Nova grafička
Zašto ne, kada meni Silverstone drži, + 3 hard diska, 4 venta, jedan externi HDD koji je stalno uključen.
Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 19:05 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nova grafička

Iz vlastitog iskustva znam da cx600 (koje je jače)  ne drži Phenom IIx4 965 i gtx 460(sve na stoku), 2 puta ga  je frend  skurio i fala bogu reklamirao te uzeo xfx650 uz nadoplatu (konfa kupljena u h2 shopu)!!! Zato pripazi!

srco
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...

Zato postoje zaštite - još jedna razlika između jeftinih šrot i nešto skupljih brand napajanja.

15 godina
neaktivan
srco1978 kaže...

Iz vlastitog iskustva znam da cx600 (koje je jače)  ne drži Phenom IIx4 965 i gtx 460(sve na stoku), 2 puta ga  je frend  skurio i fala bogu reklamirao te uzeo xfx650 uz nadoplatu (konfa kupljena u h2 shopu)!!! Zato pripazi!

Upoznati smo s kvalitetom dotičnog.

14 godina
srco1978 kaže...

Nova cx serija je sada najlosija u corsairovoj ponudi.

15 godina
Nova grafička

cx je obično smeće od corsaira!

srco
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
srco1978 kaže...

Ne, nije jače, dapače, osjetno je slabije od modela CX400.

i model 400 bi držao ono što mu je preporučeno bez ikakvih problema, samo da se ne igra klokanja grafe.

15 godina
Nova grafička

Čak ne vjerujem ni ovoj GS seriji od Corsaira nakon ovog CX-a. Ostale su vrhunske (VX,TX,HX,AX)

srco
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nova grafička

Ne pričaj gluposti.

CX400 drži tog OC-anog Quada i OC-anu HD6950/GTX560Ti bez ikakvih problema.

To je legendarno napajanje, nema beda oko njega.

Sapienti sat.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
gamer34 kaže...
athlon64 kaže...
gamer34 kaže...
Mr. Kennedy kaže...

tnx

zato sta radeon 5570 nema mogucnost regulacije napon , to imaju samo bolji nereferentni modeli jacih kartica , uostalom cak da i moze morao bi ga baš razvalit ko debil da bi eventualno spalio regulaciju napona , nemoj bezveze strašit ljude kad neznaš o ćemu govoriš.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
athlon64 kaže...
gamer34 kaže...
athlon64 kaže...
gamer34 kaže...
Mr. Kennedy kaže...

tnx

zato sta radeon 5570 nema mogucnost regulacije napon , to imaju samo bolji nereferentni modeli jacih kartica , uostalom cak da i moze morao bi ga baš razvalit ko debil da bi eventualno spalio regulaciju napona , nemoj bezveze strašit ljude kad neznaš o ćemu govoriš.

ok nisam znao

15 godina
srco1978 kaže...

cx je obično smeće od corsaira!

Nepricaj gluposti

CX400 nema veze s novom CX serijom tj. sa CX430,CX500,CX600.

CX400 je legendarnno napajanje.

Kod nove CX serije valjaju jedino ova gore navedena napajanja ali V2 sa 80+ certifikatom.

jel od silnog proteina smanjila mi se kara,al glavno da je na bicepsu pukla kapilara|||http://www.youtube.com/watch?v=h1KDYOvecl0&feature=player_embedded#at=60|||
15 godina
Nova grafička

Možda ga izdrži samo me zanima razina buke koju proizvodi onda ta kanta sa clockanim procom i grafuljom!

srco
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
srco1978 kaže...

Možda ga izdrži samo me zanima razina buke koju proizvodi onda ta kanta sa clockanim procom i grafuljom!

Lijepo smo ti rekli da će da držat kao od šale sa klokanim procom i stock grafom. Možeš i sa tom klokanom grafom ići bez frke, ali nije po moom osobnom guštu. Međutim i dalje se neće ništa previše ni grijati ni glasati.

Kada spominješ CX seriju kao sranje onda je očito da nemaš iskustva sa njom, te mi nije jasno zašto si tako uporan u svojim pogrešniom izjavama kada ti neki od nas koji smo jaaako puno radili sa CX400 govorimo suprotno.

15 godina
Nova grafička

Imao sam vx550 na moju konfu i kad bih igrao crysis ili gta4 ne bi mogao biti u sobi od buke napajanja, a vx je ipak malo ozbiljnije napajanje od tog cx-a!

srco
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Brega55 kaže...

Kod nove CX serije valjaju jedino ova gore navedena napajanja ali V2 sa 80+ certifikatom.

Valja isto ko što je i valjao bez te V2 naljepnice. Jedino što je poboljšano je efikasnost koja je par postotaka veća kako bi se dobio 80+ cert. Još uvijek je to kinez s jeftinim komponentama koji se ne može uspoređivati sa CX400 i inim jedinicama.

15 godina
srco1978 kaže...

Imao sam vx550 na moju konfu i kad bih igrao crysis ili gta4 ne bi mogao biti u sobi od buke napajanja, a vx je ipak malo ozbiljnije napajanje od tog cx-a!

Ne znam što si mu radio ali ja sam na svoju konfu sa 4850 grafom vrtio furmark + occt, sa vx550 i nije se n ioznojio, a bome nije se ni nešto jako glasao.

Ili imaš očajan cable management, ili imaš očajnu poziciju kućišta ili si pozatvarao rupe u kućištu, ili si ventove u kućišto krivo okrenuo ili jednostavno izmišljaš.

VX550 je inače poznato po tome da nije baš najtiše napajanje, ali bome nije niti približno onome što se može nazvati glasno napajanje.

EDIT: čak sam u to vrijeme imao i isto kućište kao ti, dakle stari CM690. Ne sjećam se čija je bila 4850, samo znam da se grijala ko svinja, 100 stupnjeva joj je bilo dobro jutro, prelazila je 100ku ko od šale, a evo je i dan danas kod susjeda radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 19:32 (miki1981).
15 godina
Nova grafička

Evo kak izgleda kučište osim kaj je sada unutra xfx.

srco
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nova grafička

Najozbiljnije vx 550 je fakat bio glasan!

srco
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice