Nova grafa na staru konfiguraciju

poruka: 9
|
čitano: 2.074
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Dakle razmišljam o kupovini nove grafičke jer je ova sapphire 3870 dala svoje, skupio sam kojih 1,500kn pa razmišljam koju novu grafu na ovaj komp:

Procesor QuadCore AMD Phenom X4 9750, 2400 MHz 

matična ploča Gigabyte GA-MA790X-DS4  (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)

memorija 3072 MB  (DDR2-800 DDR2 SDRAM)

ATI Radeon sapphire HD 3870

HDD 500gb

Napajanje:550KW, no name

Razmišljao sam o kupovini 4870,4890 ili seriji 5*** dakle želio bih ćuti vaša razmišljanja prije kupovine... Hvala

Steam: CRO Hellboy
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 10:42 (AMD boy).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nova grafa na staru konfiguraciju

ostatak konfe ti je super i po meni bi trebao ici na 5850. to je nova serija sa dx11 itd. uglavnom ne isplati se sada kupovat dx10 kartice. ja imam 5850 od sapphira i prezadovoljan sam. do sada sam imao gtx 260 u sliju i ova mi je bolja nego one 2. po jacini su si tu negdje u nekim situacijama je ova jedna jaca a plus to je dosta tisa nego gtx modeli i hladnija.  znaci ako zelis novu generaciju kartice koja je jaca od ovih sta si naveo onda kupi 5850 jer je bolja investija u buducnost. jest da za koji 300-400kn iskace iz ovoga sta si skupio ali skupiti ces ti jos samo ne brzaj.

15 godina
protjeran

Također preporuka:HD 5850 Cool

0 0 hvala 0
16 godina
marko_zg kaže...

ostatak konfe ti je super i po meni bi trebao ici na 5850. to je nova serija sa dx11 itd. uglavnom ne isplati se sada kupovat dx10 kartice. ja imam 5850 od sapphira i prezadovoljan sam. do sada sam imao gtx 260 u sliju i ova mi je bolja nego one 2. po jacini su si tu negdje u nekim situacijama je ova jedna jaca a plus to je dosta tisa nego gtx modeli i hladnija.  znaci ako zelis novu generaciju kartice koja je jaca od ovih sta si naveo onda kupi 5850 jer je bolja investija u buducnost. jest da za koji 300-400kn iskace iz ovoga sta si skupio ali skupiti ces ti jos samo ne brzaj.

da... još razmišljam o kupovini neću brzati, zanima me dali će ovo napajanje izdržati tu grafu?

15 godina
neaktivan

pa cuj ne trosi ova grafa puno ali to sta ti imas je no name napajanje kojem je wataza daleko ispod one koje navode. mislim da bi trebao i napajanje uzet.

16 godina

tolko para mislim da neću skupit, svejedno ipak ću malo pričekati koji mjesec možda padne cijena, svejedno razmišljam i o 4890, zanima me ta... ipak je manje para a kvalitetna je

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

5850 definitivno ali svakako novo napajanje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hmmm onda si napravio pola posla a uzmi u obzir da ta 4890 trosi isto ako ne i vise od 5850 pa ti opet treba napajanje

15 godina

Novo napajanje bi se svakako trebalo uzet. Zašto? Pa prvenstveno radi toga što je to no name. Mada i u tom slučaju ne mora značit da češ imat problema. Ali to je napajanje sigurno dosta staro i doguralo je svoje, a uz to je i manje kvalitetno i daje manju snagu od brand name napajanja, a bome i sigurno manju nego je deklarirana. dakle bilo bi pametno uzet napajanje. Sad, ako nisi pri novcu onda skupi rađe nešto novaca pa onda idi u kupovinu (bolje negose zaletit odma).

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.1.2010 14:12 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice