Nova grafa - HITNO

poruka: 35
|
čitano: 3.741
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Nova grafa - HITNO

ako ne mislis karticu mjenjati 2 godine onda bolje se malo protegnuti i uzeti 460 gtx 768 mb,i ta se graficka uopce ne grije.

a ta 460 gtx 768 od gigabytea je bolesna

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nova grafa - HITNO
crozoki kaže...

ako ne mislis karticu mjenjati 2 godine onda bolje se malo protegnuti i uzeti 460 gtx 768 mb,i ta se graficka uopce ne grije.

a ta 460 gtx 768 od gigabytea je bolesna

Dobra kupnja, ali trebalo bi vidjeti koliko će 6850 i 6870 koštati kod nas, i kako se ponašaju vs. 460 i cijenom i performansama. Onda odlučiti.

Cemetary gates
15 godina
neaktivan

Slazem se s crozaki-em ! Radije dodaj tih 100 i nekaj kuna za GTX 460 jer ova gigabyt-ova je preeeeeebolesna! Kupil sam ju danas! imal sam i gainward gtx 460 ali gigabyt-ova verzija te kartice je fakat brutala! Smijeh

15 godina
marko93 kaže...

Slazem se s crozaki-em ! Radije dodaj tih 100 i nekaj kuna za GTX 460 jer ova gigabyt-ova je preeeeeebolesna! Kupil sam ju danas! imal sam i gainward gtx 460 ali gigabyt-ova verzija te kartice je fakat brutala! Smijeh

Zašto si je mjenjao, to su potpuno iste kartice samo šta imaju drugačije taktove memorije i procesora. Možda i iste.

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 16:01 (Vapor).
15 godina
neaktivan

Nisam mjenjao nego sam kupio tu gainward i nekaj mi je iskrslo i moral sam ju prodat nakon tjedan dana!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice