ako ne mislis karticu mjenjati 2 godine onda bolje se malo protegnuti i uzeti 460 gtx 768 mb,i ta se graficka uopce ne grije.
a ta 460 gtx 768 od gigabytea je bolesna
ako ne mislis karticu mjenjati 2 godine onda bolje se malo protegnuti i uzeti 460 gtx 768 mb,i ta se graficka uopce ne grije.
Dobra kupnja, ali trebalo bi vidjeti koliko će 6850 i 6870 koštati kod nas, i kako se ponašaju vs. 460 i cijenom i performansama. Onda odlučiti.
Slazem se s crozaki-em ! Radije dodaj tih 100 i nekaj kuna za GTX 460 jer ova gigabyt-ova je preeeeeebolesna! Kupil sam ju danas! imal sam i gainward gtx 460 ali gigabyt-ova verzija te kartice je fakat brutala! 
Slazem se s crozaki-em ! Radije dodaj tih 100 i nekaj kuna za GTX 460 jer ova gigabyt-ova je preeeeeebolesna! Kupil sam ju danas! imal sam i gainward gtx 460 ali gigabyt-ova verzija te kartice je fakat brutala! 
Zašto si je mjenjao, to su potpuno iste kartice samo šta imaju drugačije taktove memorije i procesora. Možda i iste.
Nisam mjenjao nego sam kupio tu gainward i nekaj mi je iskrslo i moral sam ju prodat nakon tjedan dana!