- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali neko zna tocan model ove asusove graficke kartice???
samo zna da je model sa 512 mb memorije
skini si http://www.techpowerup.com/downloads/1781/TechPowerUp_GPU-Z_v0.4.0.html ili everest i vidi koju grafičku imaš
Dali neko zna tocan model ove asusove graficke kartice???
samo zna da je model sa 512 mb memorije
skini si http://www.techpowerup.com/downloads/1781/TechPowerUp_GPU-Z_v0.4.0.html ili everest i vidi koju grafičku imaš
eh grafa nije moja nego od moga prijatelja koji mi ju oce prodat ali ja zbog neobjasnjivih razloga nemogu do njega da vidim koja je pa imam samo sliku i znam da je samo sa 512mb vrama.
Ako se ne varam ove dvije kartice se razlikuju po utorima, cini mi se da je jedna AGP druga PCI.ATI, neka mozda starija serija, sudeci po velicini, a za ASUS blage nemam.
nekako me posjeca, na moju staru asusicu hd 3650 agp,
ta dojnja slika, samo sta je meni bia jos veci hladnjak...
EDIT 2: Ispravka, nije 9800, nego 9600 Pro, evo i slike.
Čini mi se da to nije asusov model. Možda se i varam??
meni više sliči ona od zabranjenogplesa na karticu s prve slike
Pa je, ona što sam ja stavio je druga kartica. A ova što je kolega poviše stavio je prva. Na slici koju je autor stavio su dvije različite kartice. Međutim, ona što sam je naveo je asusova, dok ova 9600 mislim da nije asusova.
Ako hoćeš da kažeš da Lorda Marka interesuje samo donja kartica, verovatno si u pravu jer smao na njoj piše ASUS.
Što se gornje tiče, teško je pogoditi ko je proizvođač, kartica odgovara referentnom dizajnu i dosta proizvođača je prodavalo na oko identične kartice, uključujući i nalepnicu na kuleru.
Pa je, ona što sam ja stavio je druga kartica. A ova što je kolega poviše stavio je prva. Na slici koju je autor stavio su dvije različite kartice. Međutim, ona što sam je naveo je asusova, dok ova 9600 mislim da nije asusova.
kasno je,nisam ni primjetio da su različite ^^
Ako hoćeš da kažeš da Lorda Marka interesuje samo donja kartica, verovatno si u pravu jer smao na njoj piše ASUS.
Pa pretpostavljam da ga interesira doljnja jer pita za asus. Donja je asusova, dok za gornju to ne bih rekao. Ako se ne varam na svakoj asusovoj (barem na seriji 9600) ima neko istoimeno obilježje (piše asus). Dakle na ovoj to ne vidim. Možda se i varam!!! Ali ipak mislim da ga zanima druga i da ova prva stvarno nije iz asusa. Iskreno, volio bih da kaže čija je. Sad me stvarno interesira.
EDIT: kao što sam i pretpostavio, ne radi se o asusovoj 9600 pro (govorim o prvoj kartici na slici). Radi se o PowerColor 9600 pro.
Evo ljudi hvala vam na pomoci. Gornja kartica me ne zanima. A donja kartica je Asus EAH3450 512mb.
Pogledaš odozada na nalijepnicama, sve ti piše...
Pogledaš odozada na nalijepnicama, sve ti piše...
Pa fino je čovjek napisao da zbog neobjašnjivih razloga ne može do prijatelja vidit koja je grafa, več da samo ima sliku. Samo treba čitat sve postove i sve se lako shvati (bez uvrede)
A prijatelj mu nezna čitati?
Pročita, maila i to je to..
Mislim da može biti i radeon 9550.
Na naljepnici bi trebalo mislim pisat nešto u stilu "RX9550xxxxx"
Ma nema veze vise. Bitno mi je da sam saznao model asusove grafe...
Mislim da može biti i radeon 9550.
Mislim da nema asusove 9550 sa takvim coolerom.
tesko.Imam ATI Radeon HD3450 u svom PC tako da nije to garant ta.
a od kojeg si proizvođača imao? Izgled se razlikuje, sve ovisi od kojeg je proizvođača.
Imam jos uvijek :) ATI je proizvodzac.A koliko mi se cini ove grafe AGP, a sumnjam da ima HD3450 AGP grafa, mada moze bit svasta, ali eto koliko znam da nema.
To je ta grafa koju sam naveo. Stavio sam ti i link sa službene stranice asusa.
grafa je gore na linku i malo prije sam se uvjerio da je to to.
Da sory moja greska.Moze svasta bit :)
Nije ni slicna ovoj mojoj a na mojoj pise da je HD3450 pa mi bilo cudno :)
Nije ni slicna ovoj mojoj a na mojoj pise da je HD3450 pa mi bilo cudno :)
Pa nije samo asus napravio HD3450 karticu. Ima ih od više proizvođaća. Ista je stvar kao i sa sadašnjim karticama