Neispravna gaficka?

poruka: 10
|
čitano: 1.199
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Neispravna gaficka?

napravio sam razmjenu hardvera tu sa jednim tipom sa foruma,postom i danas je dosla njegova graficka. jos dok se dizu windovsi pojave se pravilno rasporedjene tockice i cijela slika kao da je od zasebnih uskih slicica po visini ekrana.nemoguce je citati neki tekst primjerice.postoje neka fizicka ostecenja na samoj kartici no nebi rekao da je to uzrok, takodjer cini se da nije bila u pecnici.dali netko zna dijagnozu i prijedlog sta sa tom karticom

0 0 hvala 0
15 godina
Neispravna gaficka?

O kojoj se grafi radi? Ja bih reko da ti memorija na njoj odlazi. Eventualno ju mozes stavit u drugi komp da vidis jel se isto desava. Koju grafu si prije imao , si dobro instaliral drivere ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neispravna gaficka?

Memorija grafe.

Mozes mozda produziti zivot da flashas bios sa manjim frekvencijama.

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 9:41 (Leopard_st).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Neispravna gaficka?

9800 gt. komp u kojem sam je probao je novi iz ducana,star par tjedana mislim da nema smisla u drugom probavati. i stara kartica je nvidia. te tockice crtice se pojavljuju jos u biosu,dok nema nikakvih drivera na kompu. isto je i kada su driveri instalirani.

memorija... ajde fino sada se zna kako stoje stvari. nemam ja znanja za te kombinacije sa biosom. kartica je trebala biti ispravna. tip s kojim sam napravio zamjenu je tvrdio da je sve ok dapace, s grafickom.  nista, sto se foruma tice, pricekacu jos malo i vidjet kako dise tip pa ako bude negativno objavicu sve sto znam da jos netko ne nadrapa.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Neispravna gaficka?
kolac kaže...

9800 gt. komp u kojem sam je probao je novi iz ducana,star par tjedana mislim da nema smisla u drugom probavati. i stara kartica je nvidia. te tockice crtice se pojavljuju jos u biosu,dok nema nikakvih drivera na kompu. isto je i kada su driveri instalirani.

memorija... ajde fino sada se zna kako stoje stvari. nemam ja znanja za te kombinacije sa biosom. kartica je trebala biti ispravna. tip s kojim sam napravio zamjenu je tvrdio da je sve ok dapace, s grafickom.  nista, sto se foruma tice, pricekacu jos malo i vidjet kako dise tip pa ako bude negativno objavicu sve sto znam da jos netko ne nadrapa.

Fino s njom u pečnicu,to su arfekti,ta grafa je na putu u vječna lovišta.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
Neispravna gaficka?

a kaj čekaš? neka ti vrati lovu i ti njemu karticu.

dam se kladiti da te zavaljao , ili da je već bila u rerni...

doduše ,nije mi jasno što si uzimao karticu koja ima BILOKAKVA oštečenja ....

napokon dočekao DNF!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Neispravna gaficka?

a cuj potrebno je cekati bar da shvatis o cemu se radi. radi se o zamjeni i tip je na drugom kraju zemlje-ili ko zna gdje. tu na forumu je skoro dve godine. sada vise nije bas pricljiv i tako to. tip je dao svoju rjec da je kartica ok i meni je to bilo dovoljno kao sto bi i trebalo da je. tu na forumu moram pisati finjaka a za cestu mi ne trebaju savjeti.   

0 0 hvala 0
14 godina
kolac kaže...

a cuj potrebno je cekati bar da shvatis o cemu se radi. radi se o zamjeni i tip je na drugom kraju zemlje-ili ko zna gdje. tu na forumu je skoro dve godine. sada vise nije bas pricljiv i tako to. tip je dao svoju rjec da je kartica ok i meni je to bilo dovoljno kao sto bi i trebalo da je. tu na forumu moram pisati finjaka a za cestu mi ne trebaju savjeti.   

Podjeli koji je to tip,da ide na black listu u kupi/prodaj iskustvima.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
kolac kaže...

sori ,ali ako ti nije dao par dana lufta da isprobaš karticu onda to nije fer trgovac ,a i tvoja greška kaj nisi tražio ,ipak kupuješ karticu bez garancije.

a i danas vjerovati nekome na riječ da je ispravno se treba uzimati sa dozom opreza , radilo se o pouzdanom ili friškom "trgovcu".

ne kažem da je poslao neispravnu karticu, možda je stvarno krepala ,ali zna se kako se trguje sa komponentama bez garancije.

nije da si kupovao preko njuškala.

a da bude gore ,opče poznata stvar da te kartice/serije vole krepavati i da ih ima dosta poprženih.

napokon dočekao DNF!
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.2.2012 11:31 (vrx).
14 godina
neaktivan
Neispravna gaficka?

evo doslo je vrijeme da se podvuce crta. tip je u zemlju propo i nema se tu sta puno misliti.  http://www.bug.hr/forum/user/giz/31502.aspx  tip je varalica, klonite ga se

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice