Ne mogu instalirati driver

poruka: 19
|
čitano: 3.931
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Molim vas za pomoc!!!

Upravo sam kupio novu graficku "PointOfView GTX460 768MB GDDR5 192 bit" ugradio sam ju bez problema, sve sam dobro spojio, ali jednostavno ne mogu instalirati driver od graficke Mršti se!!!!

Pri samoj instalaciji mi izbaci "The system has not been modified, run the instal again."

Pa ako netko zna u cemu je problem, bio bi mu zahvalan da mi pomogne!

Martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

u driverima... probaj neku drugu verziju.. stariju

i ja sam imao takve probleme i ovo je rijesilo stvar

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Poludit cu, jos nisam nista uspio Viče!!!!!!!!!!

Jel moze jos netko pomoc?????

Martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jesi probo drivere koje si dobio s grafickom ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Da probao sam vec 4 puta, i nista, neznam vise kaj da radim, komp pod moj pc - ako vas sta zanima!!!!

Martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ne mogu instalirati driver
Marti kaže...

Da probao sam vec 4 puta, i nista, neznam vise kaj da radim, komp pod moj pc - ako vas sta zanima!!!!

U device manageru pogledaj ako imaju žuti uskličnik, pa ako jesu, stavi Cd u čitaću i u device manageru u kojem je Display adapter na njega kojim odznčeno uskličnik i na njega klikni Driver pa Update Driver i sada naći putanju u kojem si stavio Cd u čitaću i klikni na njega i tako se instalira.  Ako si prije toga imao staru grafičku i dali si obrisao drivera od grafičke?

Nenad, PC sam svoj majstor.
17 godina
neaktivan

Deinstaliraj drajvere i sve lijepo obriši Driver cleanerom ako nisi, pa probaj novu instalaciju.Vidim da si otključao procesor i clockao pa pokušaj sve vratiti na default pa onda instaliraj drajvere, onda češ lako opet sve podesiti kako treba i to zna nekada praviti probleme.Ukoliko neuspiješ onda ti ostaje samo da još pokušaš reinstal OS-a. pa sve nanovo.

Intel E2160
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 16:31 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Graficka mi je integrirana na maticnoj, i uopce mi nece prepoznat monitor graficku, tako da mi je trenutno monitor spojen direktno na maticnu, sad cu probat ovo sto ste mi rekli, pa cemo vidjet!!!!!

I da zuti usklicnik mi je na "moj pc" i kad to otvorim, opet mi je usklicnik pod grafickom gtx460!

Martin
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 16:35 (Marti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jesi li u BIOS-u isključio onboard grafiku?

0 0 hvala 0
16 godina

Nisam nista dirao u biosu!!!

Martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

probaj u Bios-u iskljucit integriranu grafiku.

ja nisam mogo koristit moju zvucnu tako dugo dok nisam isljucio integriranu u Bios-u

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.10.2010 16:40 (Puls3).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ok, probat cu!

Martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marti kaže...

Ok, probat cu!

Ako si uz matične kupio i imaš knjižnicu od matične pa sve piše i opis oko grafičke, Postoji u Biosu kojim je ako su na matićna integriran grafa a u Biosu postavljen kao OnBoard AGP i trebaš samo promjeniti u AGP, postoji tri a to su OnBoard AGp, AGP i PCI.

16 godina

Valda bi trebao promijeniti u PCI????

Martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

E koji imaš OS?

Windowse? Sedmica ti sama instalira drajvere za pronađeni komad hardvera;)

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
16 godina

Da znam i to sam probao, al mene nesto grđe zeza, sad idem u bios pa cu vidit, valda cu uspijetMršti se

Martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Uspio sam, u biosu sam iskljucio integriranu graficku, i jos sam ju deinstaliro, ali mi jos izbaciva neko error-e!!!

Stavit cu ponovo novi OS i windowse, onda sam siguran da ce sve radit!

Ma da mi je malo cudno zasto mi steka "GTA IV" mislim da imam dosta dobar komp za tu igru, al nema veze!

Hvala vam svima koji ste mi pomogli, kasnije cu stavit par slikica, zna se pod koju temu Smijeh"Slike vaseg hardvera"

Martin
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Marti kaže...

Uspio sam, u biosu sam iskljucio integriranu graficku, i jos sam ju deinstaliro, ali mi jos izbaciva neko error-e!!!

Stavit cu ponovo novi OS i windowse, onda sam siguran da ce sve radit!

Ma da mi je malo cudno zasto mi steka "GTA IV" mislim da imam dosta dobar komp za tu igru, al nema veze!

Hvala vam svima koji ste mi pomogli, kasnije cu stavit par slikica, zna se pod koju temu Smijeh"Slike vaseg hardvera"

Ako ti je  netko najviše pomogao dovojno da klikneš "HVALA" i to je to.  Bar sam ti pomogao.

15 godina
neaktivan

Imam problem vezan za grafičku GIGABAYTE 8500 GT overclocking verzija,znači kad stavim grafičku upalim komp grafička radi,ali pošto imam windows 7 on mi sam instalira driver i nakon toga računalo se restarta i pokaže se logo od matične te logo od učitavanja windowsa i kad to završi ekran je crn znači ništa se ne dešava,a ni hard disk ne reagira

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice