Najbolja grafulja za oavakv komp??

poruka: 11
|
čitano: 1.534
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan

Pozdrav, evo me pišem od prijatelja, recite mi koja bi bila najbolja grafulja za ovakav komp do nekih 400 kuna, jer mu ova trenutačna pred odlaskom u vječna lovišta.

Pa evo konfe:

1024MB rama

AMD sempron 2600+@1,66Ghz

MBO:Abit NF8 series

a trenutačna grafulja koja će na lovišta je ATI AMD 9800 AGP

tako da u obzir uzmete ionako malu ponudu AGP grafulja na našem tržištu, a bilo bi lijepo da se to može nabavit u okolici Splita ili barem naručit pa da dođe u Split.

Hvala unaprijed.

EDIT:za napajanje nisam siguran koje je, ali vi pucajte prijedloge, hvala još jedanput.

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

iskreno

sve više od 9800 je overkill za tvoj komp

zadrži se ti na 9800 ... ja sam s 2500+ i 9600 igrao FEAR i Oblivion...

ne isplati ti se uzimat neku grafu...

www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy, http://doxyzagorec.mybrute.com
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Potraži polovne X1600XT, X1650XT, 7600GT i sl.

od novih eventaulno HD 3650 Agp koja je oko 450kn

Potpis :P
Moj PC  
2 0 hvala 0
18 godina

Ne isplati ti se uzimat novu graficku.

Trebo bi promijenit cijeli komp za nekih 2k kuna.

Al ako ti bas ova crkava, 3850 je jos uvijek najjaca AGP graficka ja mislim. Samo neznam di jos to mozes nac...

- Psiho246
Moj PC  
2 0 hvala 1
18 godina
neaktivan

Hvala na sugestijama, nije meni već mome frendu, novi komp još uvijek ne dolazi u pitanje(godina je ekskurzije pa s štedi), i ja sam ciljao na neku od HD3xxx iz ADM-a za nekih 400 kn, mislim da bi mu to za ovakvu konfu bila best buy, još jedno pitanjce, što mislite bi li mu se mogo clockat ovaj proc i na koliko da probam?

BOG I HRVATI |||| Four of the six voices in my head are telling me that I'm sane
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.10.2009 15:46 (zero cool).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Najbolja grafulja za oavakv komp??
zero cool kaže...

Pozdrav, evo me pišem od prijatelja, recite mi koja bi bila najbolja grafulja za ovakav komp do nekih 400 kuna, jer mu ova trenutačna pred odlaskom u vječna lovišta.

Pa evo konfe:

1024MB rama

AMD sempron 2600+@1,66Ghz

MBO:Abit NF8 series

a trenutačna grafulja koja će na lovišta je ATI AMD 9800 AGP

tako da u obzir uzmete ionako malu ponudu AGP grafulja na našem tržištu, a bilo bi lijepo da se to može nabavit u okolici Splita ili barem naručit pa da dođe u Split.

Hvala unaprijed.

EDIT:za napajanje nisam siguran koje je, ali vi pucajte prijedloge, hvala još jedanput.

preporuka za agp pa diš to više nabavit al moglo bi se nač na njuškalu nešto kalitetno a da još radi a što se tiče konpa tu je agp8× to je over kill

I Jadantisi
17 godina
neaktivan
zero cool kaže...

Hvala na sugestijama, nije meni već mome frendu, novi komp još uvijek ne dolazi u pitanje(godina je ekskurzije pa s štedi), i ja sam ciljao na neku od HD3xxx iz ADM-a za nekih 400 kn, mislim da bi mu to za ovakvu konfu bila best buy, još jedno pitanjce, što mislite bi li mu se mogo clockat ovaj proc i na koliko da probam?

slažem se sa gornjim komentarima da ako baš nemora (tvoj prijatelj) neka ostane na ati 9800. Eventualno, ako baš inzistira na nečem novome stavi x1950 (može se naći za 200-250kn na oglasima), ali i za nju ti treba proc od min 3-3,5 GHz. 

Dakle, probaj dobiti stabilan overclock od 3GHz :) ako misliš nešto postići sa ovim jačim grafama.

Google is your friend
18 godina
neaktivan

Aha, hvala svima

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Za x1950pro/XT mu treba bolje napajanje....obzirom na konfu vjerujem da mu je i napajanje u skladu Sramim se

Potpis :P
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

al onda mu se uopće ne isplati ništa dodatno ulagati u makinu.. 9800 je čisto solidna grafa.

ako na hreliću nabavi x1650 za 50kn nek to uzme. ali dobitak u snazi je možda 2x u odnosu na 9800.

Google is your friend
18 godina
neaktivan

I ja mislim da ću mu ubacit neku polovnu grafulju, ili  ako ne polovnu, onda će se naći nešto, ali vrlo vjerojatno onda neću niš od HD serije jer bi bio overkill, nego ću nešto od X serije, hvala svima još jedanput.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice