MSI hd6770

poruka: 44
|
čitano: 8.094
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
MSI hd6770

evo ovako....sastavljam si komp pa me muči malo koju grafičku odabrati..

razmišljao sam uzeti neku za oko 500-600kn i tu mi se našla MSI HD6770...

htjeo bi neku grafičku da mi može vrtiti novije igre, pa molio bih neku preporuku ili je ova grafa ok?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MSI hd6770

Koliki ti je sveukupni budžet za pc. Za te pare ona je odlična.

xf: recod8600
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: MSI hd6770

pa za sad je oko 3000kn, ali ne moram odma sve kupiti mogu i za mjesec dana kad bude iduca plaća kupit neki dio tako da mislim da bi mi na kraju bilo oko 6000kn

15 godina
MSI hd6770

Uzmeš na rate pc od 6000kn i to je to. Imaš super prijedloga u temi Sklapanje PC konfiguracija.

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina
neaktivan

ma nista na rate, kupujem samo ono za sta imam keš!

15 godina
MSI hd6770

Evo ti konfa. Sačekaj onda kada budeš imao sve pare nemoj sad pola pola jer mžda padnu cijene mrvicu.

Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Uzmeš na rate pc od 6000kn i to je to. Imaš super prijedloga u temi Sklapanje PC konfiguracija.

sve na rate, sve na kredit, svatko ima po 5 kreditnih kartica u minusu, i onda se pitamo zašto je država u "tukiju"

Eto pyesnya o samom prekrasnom gorodye v mnrye, Moskva!!!!
15 godina
neaktivan
r3c0d kaže...

Evo ti konfa. Sačekaj onda kada budeš imao sve pare nemoj sad pola pola jer mžda padnu cijene mrvicu.

mislim da mu nije potrebna takva maticna. nit se bavi OC niti ima SLI/CFX pa to ispada bacanje para. bolje PRO3 model pa grafa gtx570

15 godina
MSI hd6770

Ja sam slagao po meni što je najbolje za te pare. Ako se autoru ne sviđa naravno da neće to uzeti ili će napraviti par izmjena.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
r3c0d kaže...

potpisujem sve ovo,jedino uzmeš neku jeftiniju matičnu jer kontam da ti navedena ne treba ako ne misliš u sli grafu,neko uber clockanje i take šemice....uzmeš eo ovuhttp://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_214_352&products_id=9647 i imaš odličan komp ispod 6k kn ;)

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 16:29 (lobotomac90).
14 godina
protjeran
mata2206 kaže...

htjeo bi neku grafičku da mi može vrtiti novije igre, pa molio bih neku preporuku ili je ova grafa ok?!

Dobra ti je grafička a evo ti i kutija pa na tebi je da izabereš hoćeš li sam slagati ili uzeti to..

Evo ti kakvo je ovo moje kućište: link! ;)

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 17:21 (Doc Holiday).
14 godina
neaktivan

evo došlo je do malih promjena pa sam odlučio da necu kupovati sve novo nego zadržati neke komponente od sadašnjeg kompa i istoga nadograditi s novima....

napisat cu sada sto imam od komponenti pa vi vidite jeli sta vrijedi ostaviti ili je sve za mjenjat...

znači planiram promjeniti grafu, proc, matičnu, možda napajanje...nezz vi odlučite....

kopirat cu iz programa speccy

matična-

BIOSTAR Group

Model    N61PB-M2S
Version    6.0
Chipset Model    MCP61
Chipset Revision    A3
Southbridge Model    MCP61

ram-

ne znam koja marka

Type    DDR2
Size    2048 MBytes
DRAM Frequency    387.5 MHz

grafička-  ATI Radeon HD 4670

napajanje-LC power office series, atx2, 420W

procesor-AMD Athlon 64 LE-1640 2.70GHz, Socket AM2 (940)

za promjenu svega ovoga imam u planu potrošit negdje negdje 2500kn

znači komponente ne moraju biti nove nego samo da konfa bude solidna....pa tako da se probajte ravnati po cijenama polovnih komponenti...

14 godina
MSI hd6770

da ne otvaram novu temu imam pitanje

kupio bih ovu grafu: http://www.ebay.com/itm/HIS-HD-5770-IceQ-5-1GB-DDR5-Eyefinity-HDMI-Graphic-Card-/250882158158?pt=PCC_Video_TV_Cards&hash=item3a69bdee4e

kolko košta carina na to??

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Remzi kaže...

carina vjerojatno malo, odnosno mislim da je 0% na IT, al je zato PDV 23%. tak da je pitanje kolko ti se isplati uz hd 6770

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2011 20:03 (xyan).
15 godina
MSI hd6770

Te kakva ti je garancija onda?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mata2206 kaže...

evo došlo je do malih promjena pa sam odlučio da necu kupovati sve novo nego zadržati neke komponente od sadašnjeg kompa i istoga nadograditi s novima....

napisat cu sada sto imam od komponenti pa vi vidite jeli sta vrijedi ostaviti ili je sve za mjenjat...

znači planiram promjeniti grafu, proc, matičnu, možda napajanje...nezz vi odlučite....

kopirat cu iz programa speccy

matična-

BIOSTAR Group

Model    N61PB-M2S
Version    6.0
Chipset Model    MCP61
Chipset Revision    A3
Southbridge Model    MCP61

ram-

ne znam koja marka

Type    DDR2
Size    2048 MBytes
DRAM Frequency    387.5 MHz

grafička-  ATI Radeon HD 4670

napajanje-LC power office series, atx2, 420W

procesor-AMD Athlon 64 LE-1640 2.70GHz, Socket AM2 (940)

za promjenu svega ovoga imam u planu potrošit negdje negdje 2500kn

znači komponente ne moraju biti nove nego samo da konfa bude solidna....pa tako da se probajte ravnati po cijenama polovnih komponenti...

koliko ja vidim, tu bas i nema nekog mjesta za nadogradnju..maticna je stara i nema novijih procesora za nju, znaci nju valja drugu uzet, koja ce vjerovatno imat DDR3 rame, znaci i ram mijenjas, osim ako bas trazis neku sa DDR2, al trebas nadogradit makar na 4GB, a cini mi se da je DDR2 skuplji sad od DDR3,pa bi bolje bilo ic na DDR3, a uostalom, ram je spor i neces sad nac odgovarajuci, da radi na istoj frekvenciji..

napajanje bas ne znam kakvo je, tako da..zavisi od komponenata koje ces sastavit, al na toliko novih stvari, ja bi i napajanje novo..

procesor u svakom slucaju mijenjat..a graficka, pa ok je za malo igranja, al ako je konfa bas za igranje, onda je bas preslaba..

moj savjet je da mijenjas sve, a ako su pare knap, onda uvijek ista formula:

neka maticna sa podrskom za sto vise AMD procesora, al sto jeftinija

athlon x4

4GB DDR3

napajanje od nekih 400-500W, kvalitetno

disk po izboru

i graficka sto jaca da se uklopi u cijenu (ako se ustedi na ostalim komponentama mozda bude mjesta i za 6870 il nesto slicno)

ako sacekas, vjerujem da ce ti neko slozit nesto konkretno, a mozda nadje i polovne komponente

14 godina
neaktivan

ismar89 ovo je odgovor kakav sam tražio, sada eventualno pričekati nekoga da konkretno složi nešto kao što kažeš

16 godina
neaktivan
Doc Holiday kaže...
mata2206 kaže...

Dobra ti je grafička a evo ti i kutija pa na tebi je da izabereš hoćeš li sam slagati ili uzeti to..

Evo ti kakvo je ovo moje kućište: link! ;)

ovo ti je prilicno dobra konfiguracija..jedino sto bi ja uradio (ako imas dovoljno para) je da ipak uzmes 4Gb rama, jer nije tolika promjena u cijeni, a osjetit ces

i onda prodaj staru konfiguraciju, skupi para koliko mozes i vidi za graficku koju ces..ovaj procesor je samo 100KN skuplji od athlona, a vrijedi

maticna je super, neces moc najnovije AMD-ove ali mislim da bas i nije potrebno..napajanje je dobro, ako imas viska mozes uzimat i bolje ali nije potrebno

ja bi uzeo bas ovako, uz vise rama, i za grafiku se protegni koliko sakupis jos para, ali nemoj ic ispod 6770, ili ako nadjes jeftiniju 5770 (iste su kartice, prva ima samo noviji HDMI koliko sam upucen)

sretno

14 godina
protjeran
mata2206 kaže...

Koju konfiguraciju sada imaš da vidim sa čime raspolažeš?

EDIT

@ mata2206

stavi to u oglasnik i traži 500-600 kuna za to komplet sa kućištem. Toliko mislim da bi mogao dobiti.

Evo ja sam razmislio da ti složim ovako: tvoj budžet je 2500 i kada to prodaš imaš 3100 kuna.

Ako baš želiš mogu ti napraviti ponudu i za kompletan PC za tih 6000 kada ti bude plaća?

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 10:40 (Doc Holiday).
15 godina
neaktivan
MSI hd6770

ne zaboravi da je ovo tray proc, nije box edition, odnosno nema coolera!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Doc Holiday kaže...
mata2206 kaže...

Koju konfiguraciju sada imaš da vidim sa čime raspolažeš?

EDIT

@ mata2206

stavi to u oglasnik i traži 500-600 kuna za to komplet sa kućištem. Toliko mislim da bi mogao dobiti.

Evo ja sam razmislio da ti složim ovako: tvoj budžet je 2500 i kada to prodaš imaš 3100 kuna.

Ako baš želiš mogu ti napraviti ponudu i za kompletan PC za tih 6000 kada ti bude plaća?

ne bih prodavao ovaj komp, nego ako nebi ovoga nadograđivao onda bih uzeo cijeli novi komp....

zanima me zašto svi daju ponudu tipa grafa, matična, proc, ram, a nitko ne uzima u obzir i da bi onda morao potrošiti i na

ventilatore, neke kablove, cooler, miš, tipkovnica, mislim sve to košta....tako da neko komp od 6000kn nije toliko nego 7000kn

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.9.2011 16:19 (mata2206).
16 godina
neaktivan

ako ti treba i monitor i sve, najlakse ti je napisi kapital i da ti neko sastavi sve, ocigledno stari komp nema smisla nadogradjivat, i neces ga ni prodat, pa onda najbolje razmisli koliko mislis dat..

moja preporuka je da budes malo fleksibilan, bar 200KN gore dole, jer nije puno para, a to je razlika izmedju 2 i 4 GB rama, itd.. a to moze bit od znacaja

14 godina
protjeran
MSI hd6770

Da sastaviš kućište za 2500 kuna bolje je od ovoga sada što imaš barem 75%XD

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

pa znam da bi bilo bolje... ali me isto tako sada mori to sto kod mene nitko ne igra bas igre, pa nema potrebe da kupujem neko nabrjano računalo...

meni treba jedino računalo koje može vrtiti eve online na najvišim postavkama, a mislim da za to ne treba nešto ekstra

14 godina
protjeran
mata2206 kaže...

pa znam da bi bilo bolje... ali me isto tako sada mori to sto kod mene nitko ne igra bas igre, pa nema potrebe da kupujem neko nabrjano računalo...

meni treba jedino računalo koje može vrtiti eve online na najvišim postavkama, a mislim da za to ne treba nešto ekstra

ZA Eve online na max ti je 2500 kuna sasvim dosta. Čak i da ga igraš na Full HD rezoluciji:P

14 godina
neaktivan
MSI hd6770

evo ovako...kupujem matičnu, proc, rame, grafičku, cooler

za to imam predviđeno negdje 2500kn

matičnu več imam u planu - http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/asrock-870-extreme-3-oglas-3355794

sad bih trebao ostalo samo ne znam šta bi bilo ok za tu lovu...

procesor -

ram -

grafička -

Prodajem mozak, skoro pa novi, nikad korišten! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mata2206 kaže...

evo ovako...kupujem matičnu, proc, rame, grafičku, cooler

za to imam predviđeno negdje 2500kn

matičnu več imam u planu - http://www.njuskalo.hr/maticne-ploce/asrock-870-extreme-3-oglas-3355794

sad bih trebao ostalo samo ne znam šta bi bilo ok za tu lovu...

procesor -

ram -

grafička -

proc-phenom II 955 - 800kn

ram-kingmax 2x2GB - 180kn

za grafulju ti ostane 1k kn - a za to mozes kupiti HD6790 ili ako das koju kunu vise HD6850

ili ako ides na athlon proca onda moze i 6870...

14 godina
neaktivan
MSI hd6770

može li ovaj procesor umjesto phenom II 955? nisam uspio naci taj koji si rekao

http://www.njuskalo.hr/procesori/amd-phenom-x2-555-black-edition-orig-coolerom-oglas-3460316

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

To je dual core ne isplati se! Pogotovo polovno za 600 kuna + poštarinaXD

14 godina
neaktivan
MSI hd6770
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice