MSI HD5870 Lightning pitanjce

poruka: 7
|
čitano: 1.074
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Eto,clan ovog foruma zeli svim snagama sloziti CF s ovim karticama pa me zica da mu prodam ovu svoju za 1200 kn,e sada,koju karticu da ja uzmem umjesto ove a da ima slicne ili jace preformanse,hvala!

PS: Moje misljenje je GTX 560 Ti,ali sam onda pogledao grafove (benchove) i vidio da moja trenutna lightning pere u svemu

eplati.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

HD 6950 1 gb.Jaca od 5870 a cjenovno u rangu sa GXT 560 ti.Saphire 6950 1gb(1650 kn) koja je jednako jaka kao i hd 6950 2gb na svim rezama do full hd-a ukljucujuci full hd a na vecima prednost ima verzija od 2gb radi dodatnih 1gb videomemorije.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 20:41 (zoharbizo).

0 0 hvala 0
15 godina
Re: MSI HD5870 Lightning pitanjce
eplati.com kaže...

Eto,clan ovog foruma zeli svim snagama sloziti CF s ovim karticama pa me zica da mu prodam ovu svoju za 1200 kn,e sada,koju karticu da ja uzmem umjesto ove a da ima slicne ili jace preformanse,hvala!

PS: Moje misljenje je GTX 560 Ti,ali sam onda pogledao grafove (benchove) i vidio da moja trenutna lightning pere u svemu

HD6950 2GB s boljim neref. hladnjakom je idealna za tebe, npr. ova.

EDIT: Ako nemaš toliko novaca, onda ova.

Dum spiro, spero.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 20:42 (Caesar et Brutus).
15 godina
neaktivan

Kolko para misliš još dati??..Ako možeš uzmi referentu gtx570...Ili Gigabyte GTX560Ti SOC..

Ako sam ti ikad pomogao stisni HVALA :)))
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ja na tvom mjestu ne bi ništa mijenjao, potrošit češ lovu bez veze.

[url=http://internationalvapersclub.com/sig][img]http://internationalvapersclub.com/sig/sig.php?d=20110415&p=1.5&c=3.70[/img][/url] [url=http://internationalvapersclub.com/]International Vaper
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina

Tebi se prelazak sa sadasnje grafe na HD6950 nebi uopce jako osjetio, jer ti je procesor usko grlo.

Ako mislis ubrzo prelaziti na kakav quad ili sasvim novu platformu, onda nemas sto cekati nego po HD6950, makar i ta tvoja 5870 lightning dere svaku igru na max.

Um caruje dok snaga ne popizdi!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: MSI HD5870 Lightning pitanjce
del4nec kaže...

Ja na tvom mjestu ne bi ništa mijenjao, potrošit češ lovu bez veze.

slazem se u potpunosti,pa kazem,ja cak da ovu prodam za 1200 kn moram nadoplatiti oko 400-600 kn da uzmem grafu koja je slicna ili slabija po preformansama od ove lightning 5870...tako da fuckas to,ja svoju karticu mazim pazim i ne mislim je prodavati onda....sto je da je,sada je tiha,hladna i ubojita,nema potrebe,jedino bi mi se isplatilo gtx 570 ispod toga nista,hvala ljudi na komentarima i lockam ovu besmislenost

eplati.com
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice