Danas sam nabavio dotičnu karticu, ali imam problem, ne mogu instalirati driver. Skinuo sam najnoviju verziju sa interneta, ali stalno dobivam poruku da se program ne može ispravno instalirati. Stare Nvidijine drivere od stare kartice sam skinuo prije prije zamjene kartica.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uninstall nvidijinih ako su ostali te pobrisat ostatke drivera sa driver sweeperom i to bi trebalo biti u redu.
Ako neće sa 10.12 driverima probaj sa 10.12a hotfixom, stalno poslje uninstalacije briši ostatke sa driver sweeperom.
Preporuka ako si prešao sa jednog branda na drugi je da reinstaliraš i windowse.
Nisam primjetio driver 10.12a, a driver sam skinuo zadnju verziju sa amd-ove stranice. Problem je što instalacija niti ne počne. Odmah mi javi da je negdje greška. Probati ću sa swiperom, hvala na inf...
Javi koji ti točno error izbaci.
@Hyperion: Jesi prodao one dvije i na kojoj si sad kartici?
Veliš na početku instalacije, čudno, ja sam mislio na kraju.
Imao sam na početku instalacije također error u 100% slučajeva je bio vezan uz to da neprepoznaje grafičku karticu, a sad neznam kak je kod tebe. Sigurno ga nvidijini driveri zezaju.
Meni je jedini error ikad na početu instalacije drivera bio sugavi Install Shield Wizard.S tim sam s namučija dobro, ali čudno je šta neće error na instalaciju igre ili nekog drugog programa, nego baš drivera!
Kad kliknem na install, ne dogodi se ništa. Dobio sam obavjest da je već instaliran odgovarajući VGA driver. Očistio sam sweeperom drivere, ali opet ista pjesma. Sad mi se ni obavjest više ne pojavljuje...grrrrrrr...
Kad stavim originalan Cd sa driverima, instalira mi samo MSI afterburner, drugo neće...
Najbolje da reinstaliraš windowse.
Najbolje da reinstaliraš windowse.
Imaš li neki jednostavniji savjet... :-( trebati će mi tjedan dana da opet sredim komp sa svim programima...
safe mode?
Rado bih puknuo sliku, ali ništa se ne dešava...dobio sam obavjest da windowsi analiziraju sustav radi neke greške i to traje beskrajno dugo...nikakvih pomaka nema.Kao da se zapetljao u beskonačnu petlju. Kada ručno želim napraviti update drivera, ne šljaka jer fali .inf datoteka.
Tko ima volje i vremena sutra, može doći i k meni...jednostavno nemam ideje...
Ne mogu niti napraviti update drivera. Windows mi kaže da je upravljački program za moj uređaj(karticu) već ažuran.
Pokrenuo sam instalaciju po 100-ti put, pokrene se catalyst, kliknem na prvi next, install i instalacija nestane sa ekrana u roku jedne sekunde. Kao da je nisam pokrenuo.
Rado bih puknuo sliku, ali ništa se ne dešava...dobio sam obavjest da windowsi analiziraju sustav radi neke greške i to traje beskrajno dugo...nikakvih pomaka nema.Kao da se zapetljao u beskonačnu petlju. Kada ručno želim napraviti update drivera, ne šljaka jer fali .inf datoteka.
Tko ima volje i vremena sutra, može doći i k meni...jednostavno nemam ideje...
U kojem gradu živiš? Ak si iz Zagreba dođem ti ja sutra možda.
Zagreb, Špansko-oranice, kod karting centra...
A hebemu kud baš tak daleko, do tam neide tramvaj.
Nečeš morati dolaziti. sad sam ručno nagurao driver, uglavnom prepoznao je Radeon serije HD6900...uglavnom hvala na ponudi...
Evo jutros sam detektirao problem, ne želi instalirati ati catalyst contol centar. Ne ide instalacija nikako, ruši se ...no driver sam upucao...