Molim vas pomoc!

poruka: 4
|
čitano: 850
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Molim vas pomoc!

Dakle, dizo sam frendu sistem i napravio sam sve to, posto on nema net kod sebe sam mu stavljao ostale drivere.. i sad vratim kompjuter kod njega ( ima monitor nekih 15 inča) i sve bude super, i kad pise ono "welcome" slika se pocne mutit, titra stalno dok u safe modu sve normalno radi.. sada me zanima kako bi mogao promjenit rezoluciju jer vjerujem da je do tog( ja imam veci monitor od njega) da ju nekako vratim na 800x600 ili tako nesto manje.. Molim vas pomozite mi

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Molim vas pomoc!
Kolegaee kaže...

Dakle, dizo sam frendu sistem i napravio sam sve to, posto on nema net kod sebe sam mu stavljao ostale drivere.. i sad vratim kompjuter kod njega ( ima monitor nekih 15 inča) i sve bude super, i kad pise ono "welcome" slika se pocne mutit, titra stalno dok u safe modu sve normalno radi.. sada me zanima kako bi mogao promjenit rezoluciju jer vjerujem da je do tog( ja imam veci monitor od njega) da ju nekako vratim na 800x600 ili tako nesto manje.. Molim vas pomozite mi

Najvjerojatnije se problem krije u driverima..

Jesli drivere instalirao ručno ili preko onih auto detect programa? 

LP!
:) 

12 godina
neaktivan

Probaj reinstalirati sistem i provjeri dali si  ubacio dobar driver. 

LP-Linkin Park
15 godina
neaktivan
Kolegaee kaže...

Dakle, dizo sam frendu sistem i napravio sam sve to, posto on nema net kod sebe sam mu stavljao ostale drivere.. i sad vratim kompjuter kod njega ( ima monitor nekih 15 inča) i sve bude super, i kad pise ono "welcome" slika se pocne mutit, titra stalno dok u safe modu sve normalno radi..

Kada si instalirao drivere, jesi li restartirao računalo dok je još bilo kod tebe i provjerio radi li sve kako treba? Ako jesi i tih problema nije bilo onda nije problem u driverima nego u monitoru, baš kao što si i rekao. Ako to nisi napravio onda su možda i driveri uzrok.

Ako bi mijenjao rezoluciju iz safe moda pogledaj ovo:

http://arstechnica.com/civis/viewtopic.php?f=15&t=185574

btw, ne mora biti samo rezolucija problem, može biti i previsok refresh rate, najbolje i njega rokni na 60 Hz (default) dok ne nađeš popis rezolucija i refresh rate postavki koje monitor podržava (iako bi windows trebao automatski pročitati EDID informacije i generirati prikladnu .inf datoteku za taj monitor - to su ti oni monitor "driveri").

To understand what recursion is, you must first understand recursion.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice