Mjenjanje graficke?

poruka: 7
|
čitano: 1.339
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mjenjanje graficke?

ovako imam pitanje pa me zanima koju graficku karticu da kupim razmisljam o 3650 ili 2600 agp pa neznam jel bi morao i procesor mjenjat,maticna mi mb asrockp4i48 int 848,procesor cpu celeron 2.4 box 533,graficka vga ati9550?hvala!

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 12:38 (vinicanjura).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mjenjanje graficke?

Pa CPU ti je definitivno zastario, ali pitanje je koji bolji procesor možeš staviti na tu ploču (neki 478 Prescott).

Koji točno 2600 AGP? ATI Radeon HD 3650 AGP je brži od ATI Radeon HD 2600 PRO AGP, ali nije od ATI Radeon HD 2600 XT AGP.

Pitanje je i kakvo imaš napajanje.

16 godina
protjeran

Gdje živiš?

Ako si u okolici Siska, dođi u iSHOP.

Jedan kolega prodaje novu, 60 dana staru, 5 dana korištena 3850HD AGP 512MB DDR3 za 500kn,

što je dobra kupnja i najbolja AGP kartica.

Uz to si uzmeš LinkWorld 460W napajanje za 159kn i na konju si.

PS - Bez min 512Mb sistemskog rama zaboravi na suživot, jer ti je procesor "ala kanta".

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=970113 http://www.techpowerup.com/gpuz/6p8v4/
17 godina
Mjenjanje graficke?

Ovisi po meni što planiraš raditi sa tim računalom.

a) uredski posao - bilo koja AGP "toliko da gura"

b) igre - nijedna jer ti se ne isplati davat pare za to računalo, procesor je zastario, imaš vrlo vjerojatno premalo RAM-a i slično

ako je pod b) ozbiljno ti predlažem da skupiš nekih 2.5-3 tisuće kuna i onda se javiš, dalo bi ti se složit komp na kojem ćeš moć, a da pare koje u njega ulupaš nisu bacanje novaca

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mjenjanje graficke?

memorija mi 1256gb,iz koprivnice sam a mislio radi igrica da bar nesto mogu da igram,da 2600pro agp mislio

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.4.2010 16:29 (vinicanjura).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vinicanjura kaže...

memorija mi 1256gb,iz koprivnice sam a mislio radi igrica da bar nesto mogu da igram,da 2600pro agp mislio

mislim da ti je to bezveze bacanje para

čak i da sada uspiješ pokrenuti neke igre za pola godne-godinu opet nćeš moći...

bolje ti je skupi nešto para i uzmi novi komp

za 3k kuna već se da složiti komp koji će tjerati sve igre,ne na high ali ćeš imati ugodno iskustvo

17 godina
Mjenjanje graficke?

Malo toga on već sad može pokrenut budući da nema barem dual-core procesor... Po meni skupit pare kaka sam reko minimum i za to se već da složit komp koji će fino pokretat novije igre. Na niskim rezama doduše, ali def. bolje nego ovaj njegov proc, 1Gb ram i hd 2600 pro AGP

Moj PC  
1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice