Lim na grafickoj odvaljen

poruka: 8
|
čitano: 1.644
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen

Ovako, klima mi se limic na grafickoj i ne mogu upaliti racunar. Dakle da li se to isplati lemiti ? I da li se moze zalemiti ? Radi se o ovoj grafickoj [img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/a/ab/Gigabyte_NVIDIA_GeForce_7300GS_video_.JPG/220px-Gigabyte_NVIDIA_GeForce_7300GS_video_.JPG[/img]

Samo nema tog naradzastog na sebi, ali je ista ta graficka.

Darko

0 0 hvala 0
15 godina

Dal mozes obiljezit na slici koji lim je odvaljen ?

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Evo slike

Darko

0 0 hvala 0
15 godina

To je pasivni hladnjak od grafe i to se nemoze lemiti. On je pricvrscen plasticnim kopčama koje napinju federi ! Probaj to skinut dolje , stavit novu pastu i ak mores malo rastegnut federe da bolje stisnu hladnjak , pa montiraj to nazad !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Lim na grafickoj odvaljen
Haf932 kaže...

To je pasivni hladnjak od grafe i to se nemoze lemiti. On je pricvrscen plasticnim kopčama koje napinju federi ! Probaj to skinut dolje , stavit novu pastu i ak mores malo rastegnut federe da bolje stisnu hladnjak , pa montiraj to nazad !

Mogu li znati kako se to skida ? Nije mi nekako ligicki lako skinuti.

Darko
15 godina
Re: Lim na grafickoj odvaljen

Prijatelj mi ima istu takvu grafičku, htio je skinuti taj hladnjak i zamijeniti termalnu pastu, ali bilo je nemoguće skinuti, jednostavno nije znao kako... Sve smo pokušali, ali nije išlo i puknuo mu je taj plastični šaraf i ode cooler... Skidao je jer mu je temperatura bila 120 stupnjeva...

Teško da ćeš moći zalemiti...

Game experience may change during online play.
15 godina

Ove dve kopče

ovo zaokruzeno ovo zaokruzeno
 stisni unutra i na drugoj strani ces vidjet da to izlazi pa malo stisni vrhove da vratis i onda mozes izvadit !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Moraju dvije bijele stopice izlazit na zadnji kraj pločice, malo ih priljubiš tankim duguljastim kombinirkama i mora ići van.

Tako sve te kopče funkcioniraju.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice