Komp na plazmu

poruka: 11
|
čitano: 1.389
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Komp na plazmu

imam jedan komp koji sam spoio na plazmu. koristim kabel dvi na hdmi ali nemam zvuka

u kompu je grafika gf8400gs što bi trebao učinit da dobijem zvuk zamjenit grafiku ili!?

da komp koristim isključivo za net a na plazmi imam jedinu mogućnost spajanja na hdmi jer su mi svi drugi zauzeti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Komp na plazmu

Nema zvuka,do GTX5x0 serije i GTX460 ako se ne varam,moze se no preko SPDIF kabela,sto sumnjam da ima 8x00Gx serija,tj. nemaju sigurno :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Komp na plazmu
BMK kaže...

Nema zvuka,do GTX5x0 serije i GTX460 ako se ne varam,moze se no preko SPDIF kabela,sto sumnjam da ima 8x00Gx serija,tj. nemaju sigurno :D.

Pa nema ni DVI zvuk (mora bit HDMI to HDMI ako se hoce prenijeti zvuk, ali starije serije nvidie to nemaju, kao sto si i naveo)

14 godina
Mitsuoka kaže...
BMK kaže...

Pa nema ni DVI zvuk (mora bit HDMI to HDMI ako se hoce prenijeti zvuk, ali starije serije nvidie to nemaju, kao sto si i naveo)

tocno...nemos sa konvertiranjem dvi u hdmi nikako imat zvuk...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
neaktivan
Komp na plazmu

ok! koju onda grafiku uzet da bi dobio zvuk  normalno da je u okvirima prihvatljive cjene cirka 500,600kuna

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Komp na plazmu

koji je ostatak konfiguracije...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

koji je ostatak konfiguracije...

ja bih mu preporucio ATI/AMD HD5670 s obzirom na ostatak konfe, ali ne znam kako ona funkcionira sa FullHD materijalom. I jedan kvalitetniji HDMI kabel za cca. 50-100 kn

15 godina
neaktivan
Komp na plazmu

Neku ATI jetinjaru sa HDMIem.

Sve od HD4 serije ako se ne varam imaju zvuk preko HDMIa.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Komp na plazmu

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=9247 mora funcionirat dobro...ima hdmi...ocana je i ima gddr5 memoriju i 128 bitnu sabirnicu...za 640 kn predobar izbor

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Komp na plazmu

asus p5vd2-vm,  proc e2140 , 2gb rama, 250gb hdd

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Komp na plazmu

ocaj proc na 2.0 ghz...kad budes moga kupi neki aftermarket cooler i ocaj koliko god moze...naravno da bude stabilan...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice