Koju graficku uzet?!?!?!

poruka: 20
|
čitano: 2.019
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koju graficku uzet?!?!?!

Pozdrav Ljudi!

Kao sto pise u naslovu neznam koju graficku karticu uzet. Dvoumim se izmedu Geforce Gtx460 i Radeonke HD6870. Znam da ima na tone i tone tema uvezi gtx460 i hd6870 ali sam ih vecinu procitao i sve me to vise zbunilo i otezalo odabir. Pretpostavljam da znate cim zelim uzeti jednu od ovih grafa da je komp pretezito namjenjen za igranje igrica u HIGH-u. Konfiguracija mi je ova: AMD Phenom II X4 965, 4gb ddr3, napajanje je 600 W i imam Monitor od 22”. Najvise me muci koja je gtx460 najbolja jel ih ima nekoliko: Zotac, Evga, Gigabyte,Msi,Palit, Gainward i mislim da je to to :) Skuzio sam da je gtx bolji zbog physx i cuda ali da je radeonka brza.Ako uzmem radeonku,  jel to znaci da mi  u mafiji II ona jakna nece onako leprsat ili?? xD Hvala vam ljudi unaprijed!!

Everybody Dancee Now !! Tnn TNNN tn tN TNN

0 0 hvala 0
15 godina
Koju graficku uzet?!?!?!

ako imaš para uzmi Sapphire 6870

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koju graficku uzet?!?!?!

Planiro sam izdvojit oko 1500-1600 kn

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Koju graficku uzet?!?!?!
TinJurk0 kaže...

Planiro sam izdvojit oko 1500-1600 kn

onda uzmi 6850 toxic

16 godina
neaktivan
Koju graficku uzet?!?!?!

Onda ovo KLIK. I ako znaš možeš ju otkljućat u radeon 6870

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
zOjA26 kaže...

Falaa.. Znaci to se vise isplati od gtx460?

16 godina
neaktivan
TinJurk0 kaže...
zOjA26 kaže...

Falaa.. Znaci to se vise isplati od gtx460?

Mislim da kad ju otključaš u radeon 6870 sigurno se isplati.

visit http://www.youtube.com/user/zoja26pro?feature=mhum
15 godina
protjeran
zOjA26 kaže...

6850 se ne može otključati u 6870. Sa flashom biosa možda uspiješ dobiti takt 6870 ali shaderi su i dalje zaključani

16 godina
0000 kaže...
zOjA26 kaže...

6850 se ne može otključati u 6870. Sa flashom biosa možda uspiješ dobiti takt 6870 ali shaderi su i dalje zaključani

Točno, SAMO HD6950 u HD6970.

Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
16 godina
neaktivan
Koju graficku uzet?!?!?!

onda da rade uzimam gtx460??  ii koja je razlika izmedu svih onih izdavaca : evga, zotac, gigabyte, gw, msi .....

0 0 hvala 0
15 godina
Koju graficku uzet?!?!?!
Msi gtx 460 hawk talon je odlična grafa
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Koju graficku uzet?!?!?!

hvala...a koja je razlika izmedu svih tih izdavaca?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Koju graficku uzet?!?!?!

6850 i gtx 460 1GB su ti skroz iste što se tiče performansi tako da nećeš pogriješiti koju god da uzmeš

6850 Toxic i gtx 460 Talon Attack i Cyclone imaju malo više taktove o odnosu na referentne kartice i nešto bolje hlađenje, pa ako misliš raditi kakav OC uzmi jednu od te dvije

Ako ti OC nije bitan uzmi običnu referentnu i uštedi koju kunu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
0000 kaže...

6850 i gtx 460 1GB su ti skroz iste što se tiče performansi tako da nećeš pogriješiti koju god da uzmeš

6850 Toxic i gtx 460 Talon Attack i Cyclone imaju malo više taktove o odnosu na referentne kartice i nešto bolje hlađenje, pa ako misliš raditi kakav OC uzmi jednu od te dvije

OC mi nije bitan.. Bitno mi je da igrice mogu sve zahtjevne igrice mogu vrtit u HIGH-u bez trzaja.. pa ako mi jos samo mozes onda rec koji gtx460 da uzmem onda??

15 godina
protjeran
TinJurk0 kaže...
0000 kaže...

OC mi nije bitan.. Bitno mi je da igrice mogu sve zahtjevne igrice mogu vrtit u HIGH-u bez trzaja.. pa ako mi jos samo mozes onda rec koji gtx460 da uzmem onda??

GTX 460

ili

6850

pa sam odluči tko ti je draži, ATI ili Nvidia. Što se tiče performansi potpuno su iste

16 godina
neaktivan
0000 kaže...
TinJurk0 kaže...
0000 kaže...

GTX 460

ili

6850

pa sam odluči tko ti je draži, ATI ili Nvidia. Što se tiče performansi potpuno su iste

Ma ne to.. Uzet cu ja gtx460 , nego me zanima koji brand od gtx460, jel ih nekoliko brandova izdaje poput zotac, gigabyte, msi itd itd. pa koja je razlika izmedu njih ( ako uopce postoji)..

16 godina
neaktivan

Mislim da su ti gigabyte i msi najbolji popitanju hlađenja, po bi mogo uzet njih prije ostalih,

15 godina
protjeran
Koju graficku uzet?!?!?!

Nema nikakve razlike, to je sve isti čip koji brand bio da bio. Uzmi onu gigabyte koju sam ti već predložio

A ako ti razlika od 100 kn ne igra ulogu onda ti definitivno preporučujem MSI Talon Attack

I to je to

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 21:16 (0000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koju graficku uzet?!?!?!
Uzmi gigabyte.
Što će mu hawkica ako neće clockat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
dv14 kaže...
Uzmi gigabyte.
Što će mu hawkica ako neće clockat.

A ako mu 100 kn ne znači nešto, hawkica je već clockana pa eto...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice