Koju grafičku za moj

poruka: 16
|
čitano: 2.416
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Koju grafičku za moj komp

Pozdrav, dakle htio bi neki manji upgrade napraviti čisto da me drži neko vrijeme dok ne uleti lova za kompletno novi pc. 

Konfiguraciju je:

MBO: ASUS P5KPL-AM
CPU : Intel Pentium Dual Core E5200
CPUC: Scythe Katana 3
RAM: 3 GB 667Mhz Kingston
GPU: NVIDIA GeForce 9500GT 512mb
HDD: WD 500GB
PSU: XFX Core Edition 450W
DISPLAY: Samsung SyncMaster 2333HD 23''

Znači imam full HD monitor, pa bih htio malo osvježiti grafičku, makar i ova odlično služi moram priznati.

Može novo, može rabljeno, može ATI, može NVIDIA. Oko 600 kuna.

Gledao sam ovo možda, da li se to isplati i da li bi dobio nešto time? Ili ovo možda?

Neki drugi prijedlozi?

Hvala.

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 9:37 (vrba5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koju grafičku za moj komp
vrba5 kaže...

Pozdrav, dakle htio bi neki manji upgrade napraviti čisto da me drži neko vrijeme dok ne uleti lova za kompletno novi pc.

Konfiguraciju je:

MBO:  ASUS P5KPL-AM
CPU :  Intel Pentium Dual Core E5200
CPUC:  Scythe Katana 3
RAM:  3 GB 667Mhz Kingston
GPU:  NVIDIA GeForce 9500GT 512mb
HDD:  WD 500GB
PSU:  XFX Core Edition 450W
DISPLAY:  Samsung SyncMaster 2333HD 23''

Znači imam full HD monitor, pa bih htio malo osvježiti grafičku, makar i ova odlično služi moram priznati.

Može novo, može rabljeno, može ATI, može NVIDIA.

Gledao sam ovo možda, da li se to isplati i da li bi dobio nešto time? Ili ovo možda?

Neki drugi prijedlozi?

Hvala.

Da, naravno da bi dobio boost u performansama.

Dobra je Gigabytica za te novce, dobro se OC-a.

Ja bih ti preporučio da se probaš malo protegnuti pa upikneš ovu: http://www.hgspot.hr/52002/graficka-kartica-msi-

Samo ako si iz Zagreba.

Inače, skroz dobra je cijena ove Sapphirke 5750 1GB, u Protisu je primjerice ista 40kn skuplja. Ako nisi iz ZG-a, ubodi ovu Sapphire 5750 čiji link si dao.

Inače, radi se o Hawk verziji HD5770-ice, koja se brutalno OC-a i zaista vrijedi svake kune.

Moja preporuka!

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 9:45 (Caesar et Brutus).
16 godina
neaktivan
Koju grafičku za moj

Reci ti nama koliko novaca max mozes izdvojiti pa cemo ti dati jos koju preporuku.

Xfire - izzy904
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Koju grafičku za moj
Gman kaže...

Reci ti nama koliko novaca max mozes izdvojiti pa cemo ti dati jos koju preporuku.

Joj, izgleda da sam pretjerao s preporukom{#}

Piše lijepo gore oko 600 kn.

EDIT: definitivno ova Sapphirka 5750 s linka ako se ne možeš protegnuti na Hawk 5770.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 9:50 (Caesar et Brutus).
16 godina
neaktivan
Koju grafičku za moj

Ovo mi se cini kao fina kupnja, ako sem ozes protegnuti jos 100kn.

Sapphire HD4870 Toxic Edition

Xfire - izzy904
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Gman kaže...

Ovo mi se cini kao fina kupnja, ako sem ozes protegnuti jos 100kn.

Sapphire HD4870 Toxic Edition

Ovo je također vrijedno uzeti u razmatranje:

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/gigabyte-4890-oc-scythe-musashi-hladnjakom-oglas-2302726

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/xfx-4890-oglas-2844994

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/4890-vapor-x-oglas-2930399  (ovo izgleda jako primamljivo i najprije bih išao na nju)

16 godina
neaktivan
Koju grafičku za moj

Ovo je odlicna kupnja :

VaporX HD4890 sa 4 mjeseca garancije

Xfire - izzy904
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Koju grafičku za moj

stari moj, ova koju imaš je super, kak već kažeš da misliš kupovat novu konfu radije se strpi i spremi tih 600kn u đep, sačekaj dok dođe ostatak love i kupi sve nabrijano, ovako samo bacaš pare u vjetar. ..ostat će ti 2 'stare' grafičke koje ćeš teško prodat po dobroj cijeni, ako ćeš ih uopće prodat i bit ćeš kratak za 600 kuna + uloženo vrijeme u zajebanciju sa time....

moj savjet ti je da pričekaš, ti radi što hoćeš ;).. pozdrav

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
satara kaže...

stari moj, ova koju imaš je super, kak već kažeš da misliš kupovat novu konfu radije se strpi i spremi tih 600kn u đep, sačekaj dok dođe ostatak love i kupi sve nabrijano, ovako samo bacaš pare u vjetar. ..ostat će ti 2 'stare' grafičke koje ćeš teško prodat po dobroj cijeni, ako ćeš ih uopće prodat i bit ćeš kratak za 600 kuna + uloženo vrijeme u zajebanciju sa time....

Ma nisam ni sam pametan {#}. Pitaj Boga kad ću imati novaca za cijeli komp (vjerojatno ne dok ne počnem radit a tp će vjerojatno biti za koju godinu.. Hm grafa ili da kupim pošteno kučište tipa V3 (ljepše mi je nego V4)?! {#}

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
15 godina
vrba5 kaže...
satara kaže...

Ma nisam ni sam pametan  {#}. Pitaj Boga kad ću imati novaca za cijeli komp (vjerojatno ne dok ne počnem radit a tp će vjerojatno biti za koju godinu.. Hm grafa ili da kupim pošteno kučište tipa V3 (ljepše mi je nego V4)?!  {#}

Grafička, naravno.

Inače, ovo je najbolji izbor u tom cjenovnom rangu: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9891

zato što ima i dodatne filtere za prašinu kojih V3/V4 nemaju te lijepu prozirnu bočnu stranicu. Moja preporuka!

16 godina
neaktivan
Koju grafičku za moj

hehe majstore, čuj, nikad nećeš imat novaca za novi komp, a kad kreneš radit nećeš igrat puno igrice, treba udovoljit ženskoj ;), družit se sa ženskom, šetat žensku, pravit ručak ili bar stajat kraj nje da nije sama dok kuha ručak, kosit dvorište, ić u trgovinu po špeceraj,, uzet pola sata za neku web igru na brzaka dok se ona tušira, učit za faks, gledat malo neki film ili seriju, uzet nekad dan i otić i disko ;) sa prijateljima, ... jedini praznik za rokanje igrica ja imam kad odem vikendom kući starcima i rokam igre na starom kompu ;) i to ove nove...

a ja ti imam amd athlon 64 3000+ (rated @ 3.6ghz), grafičku ati hd 4650, 2gb ddr, hdd 250gb, i ponos i diku msi matičnu (zaboravio sam model) ali uglavnom na njoj overclocknem cijeli komp kroz bios za 30% i sve letiiiii ;)...

zadnje 'nove igre šta sam igrao su bile witcher i risen, i to oboje na medium-high postavkama, super ;),. call of duty 5 na max, tako isto i 4, sve max , i rezolucija najveća moguća ;))))

.. a ti care imaš duala coreee, hehe, ja nikad nisam u životu imao duleta coru ;), a zadnje šta sam složio bio je bratiću amd phenom x6 blackedition, neka kram matična, 8gb ddr3 ocz dulachanel, hd 6970, ssd corsair, + 2tb segate baracuda, .. i z ŠMINKU NEKI Irock gamerski ljepi miš, i isto te marke tipkovnicu koja svijetli u mraku ;)))... kućište termaltake armor... uglavnom bolesno nešto.... kod njega sam to složio u australiji dok sam bio na odmoru... pa sam tamo na max postavkama odigrao arcaniu gothic 4 ;)))

... snalazim se ;)...

a reći ću ti iskreno,,, komp ti je dobar,, nećeš puno profitirat, a pogotovo ako još k tome nemaš novaca... bolje pojedi i počasti se, ;).. jednog dana ćeš si kupit novu pilu i odigrat ćeš sve igre koje nisi na MAX POSTAVKAMA  i nećeš se morat patit sa starim kompom, nećeš požalit ;)))

ps. zaboravih da ti kažem : zapisuj igre koji ti se sviđaju, inače ćeš zaboravit ;)... ja jesam al sam izgubio popis  :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 12:01 (satara).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Koju grafičku za moj

Do 600kn Best buy.

VTX3DHD4850

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Koju grafičku za moj
Ona HD 4890 toxic je dobar izbor.Dobro se kloka i dosta dobra kartica. Ja bi to uzeo
Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 1
14 godina
Koju grafičku za moj

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/4890-vapor-x-oglas-2930399 ako je sve kao sta je navedeno i ja sam za ovu

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 1
15 godina
Koju grafičku za moj

Imaš sreće!

Našao sam garfičku idealnu za tebe.

Cijena nije fixna, dat ce je covjek i za 450, ne brini.

No to nije sve. Odgovara ti čak i županija jer ti je susjed, tako da se lako možete naći gdje god hoćeš.

Radi se o XFX-u HD4870 1GB.

Izvoli link: http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/ati-radeon-xfx-hd4870-1gb-nije-fiksno-oglas-2904906

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Koju grafičku za moj

Javi što si uzeo na kraju.  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice